Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 13 şehit- eğlenceye devam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmeteylesin, star tv muhabiri üç gün önce itlerin iki askeri kaçırması olayını, pkk nın yolda kimlik kontrolu yaptığı sırada meydana geldiğini söyledi, bunu söyleyen de star tv nin bölge muhabiri adı terir midir nedir, bunların alayıo kan emici.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah rahmeteylesin, star tv muhabiri üç gün önce itlerin iki askeri kaçırması olayını, pkk nın yolda kimlik kontrolu yaptığı sırada meydana geldiğini söyledi, bunu söyleyen de star tv nin bölge muhabiri adı terir midir nedir, bunların alayıo kan emici.
    anlamadım bişey...neden star tv muhaberini suçladın? neyle suçladın? anlayamadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadım bişey...neden star tv muhaberini suçladın? neyle suçladın? anlayamadım...
    o sadece bir örnek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O muhabirin adı Ferittir.Kendiside Kürttür,sıkıntınız bu yüzdenmi? Adam evet Kürt ,O bölgeyi çok iyi bilenlerden ,Konuştuğu ana dili sayesinde Bir çok doğru bilgilere ulaşabiliyor..zaten o bölgede muhabirlik yapacak en iyi adamda o dur bence,,,başka Türk muhabir rahat edemez ,ettirmezler...ama o muhabirim ajan yada illegal bir şyler yapıyorsada Allah belasını versin kabulüm,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri