%50 i rahat altta kalanın canı çıksın diyorlar
Şekeri bulamadığı zamanlarıda anlatanlar var.Buna şükretmek lazım.
Milletin oruçluk nedeniyle yemesi gereken gıdaların fiyatını fırsatçılık yaparak yükseltmek ne kadar insanlığa sığıyor bilemem
Allaha şükür halimiz vaktimiz yerinde de alabiliyoruz.Allah fakirlerin yardımcısı olsun (Amin)
bu ülke o yokluk günlerini namusu ve şerefini kurtarmak için kıbrıs a çıkarma yaptığı için yaşadı. şimdikiler gibi çapulcuyu muhatap almıyorlardı. eminim bu millet ülkesi için o günleri seve seve yaşar.
Bundan 9 sene önce şeker, tüp v.b şeyler için sıraya girdiğimizi hatırlamıyorum. AKP hükümeti 2002 den beri var bu milletin başında! 2001 de kuyruk varmıydı? 2002den bugüne Türk Lirası değer kazandığı, yaşam standartımız yükseldiği, alım gücümüz artığı içinmi bu kadar zam yapıldı elektriğe, benzine .... şekere?
%50 kesim günü kurtardığı için, borçlarını taksitlendirdiği için, birileri birilerinden nemalandığı için v.s v.s için oluşan kesim. Ben seçimlerde, çalıştığım işyerinin desteklediği AKP milletvelinin seçim çalışmalarına katılmadığım için patronların baskısı sonucu istifa ettim ve 5 yıllık tazminatımı alamadım. Onca insanı zorla otobüslere bindirip miting alanlarına götürdüler sezonluk personeli işten çıkarmayacağız vaadleriyle kandırdılar seçimden 2 gün sonra hepsini çıkardılar.
Ben hiçbir zaman çıkarlarımın doğrultusunda hareket etmedim, kimsenin de uşağı olmadım. (kimse üzerine alınmasın)
Belki işimi kaybettim ama ONURUMU kaybetmedim.
Saygılarımla...
next ye 2000 cx super plus usb
By realraven :sunglasses2:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri