REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şekere zam geldi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şekere zam geldi

Ramazan öncesi küp ve toz şekere zam

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş, 25 şeker fabrikasına bugünden geçerli olmak üzere kristal ve küp şeker satış fiyatlarının yeniden belirlendiğini duyurdu.

Şeker fiyatları, bugünden geçerli olmak üzere yaklaşık yüzde 8 zamlandı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş, 25 şeker fabrikasına bugünden geçerli olmak üzere kristal ve küp şeker satış fiyatlarının yeniden belirlendiğini duyurdu.

Yeni fiyat tarifesine göre, şeker satış fiyatları yaklaşık yüzde 8 artırıldı.

Buna göre, 1,82 lira olan kristal şekerin kilosu KDV hariç 1,97 liraya çıktı. Küp şekerin kilo fiyatı ise KDV hariç 2,26 liradan 2,44 liraya yükseldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Durmak yok yola devam !!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı yoldan geçmişiz biz ????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

%50 lik kesim buyursun burdan yaksın! Merkez bankası böyle doluyor işte!
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı realraven Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    %50 lik kesim buyursun burdan yaksın! Merkez bankası böyle doluyor işte!

biz o şekeri bulamadığımız günleri de biliyoruz.yıllık enflasyon un yüzde60 larda gezdiği günleri de biliyoruz.belki sen bilmezsin ama toz şeker alabilmek için bakkallara yalvardığımız günler geçirdik biz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz o şekeri bulamadığımız günleri de biliyoruz.yıllık enflasyon un yüzde60 larda gezdiği günleri de biliyoruz.belki sen bilmezsin ama toz şeker alabilmek için bakkallara yalvardığımız günler geçirdik biz.
    ben biliyorum yağ kuyrukları şeker kuyrukları tüp kuyrukları benzin kuyrukları ;ama o gunler daha mutluydu insanlar......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

seni kide lafmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bundan 9 sene önce şeker, tüp v.b şeyler için sıraya girdiğimizi hatırlamıyorum. AKP hükümeti 2002 den beri var bu milletin başında! 2001 de kuyruk varmıydı? 2002den bugüne Türk Lirası değer kazandığı, yaşam standartımız yükseldiği, alım gücümüz artığı içinmi bu kadar zam yapıldı elektriğe, benzine .... şekere?

%50 kesim günü kurtardığı için, borçlarını taksitlendirdiği için, birileri birilerinden nemalandığı için v.s v.s için oluşan kesim. Ben seçimlerde, çalıştığım işyerinin desteklediği AKP milletvelinin seçim çalışmalarına katılmadığım için patronların baskısı sonucu istifa ettim ve 5 yıllık tazminatımı alamadım. Onca insanı zorla otobüslere bindirip miting alanlarına götürdüler sezonluk personeli işten çıkarmayacağız vaadleriyle kandırdılar seçimden 2 gün sonra hepsini çıkardılar.

Ben hiçbir zaman çıkarlarımın doğrultusunda hareket etmedim, kimsenin de uşağı olmadım. (kimse üzerine alınmasın)

Belki işimi kaybettim ama ONURUMU kaybetmedim.

Saygılarımla...
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence bu zam az bile niye zaten %50 oyla iktidara gelmiş ver yansın daha fazla nasıl olsa halk halinden menmun afiyet olsun..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şaşırmıyorum artık bu zamlara en pahalı petrol bizde,en pahalı elektrik,en pahalı doğalgaz vs.Bir de bunlara tamamen seyirci kalan koyun gibi bir millet ve bunların başında bir çoban.Ee bunlar bize müstahak.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri