REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Teröristleri köylüler kurtardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olagan üstü hal bölgede

tekrar getirilmezse daha çok askerimiz şehit olur..

OHAL.. devreye sokulsun ... ozaman kuş uçuramazlar ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OHAL varkende terör vardı, ama şuan OHAL ilan edilmesi bencede mantıklı. Nefes aldırmıcaksın bu tarz canlılara..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zamanlar ohal varken namussuzlar nefes alamayıp inlerinden çıkamıyorlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idam cezası verilmeli bunlara hepsini sallandıracaksın destekleyen yardım eden ama ilk olarak elebaşlarını asacaksın örnek olsun diye hepsine yoksa bunlar uslanmaz yılanın başı ezilmezse bu iş bitmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupa idama izin vermezmiş tuvalete girsek neredeyse bunlardan izin alacağız yemişim avrupa birliğinide amerikasınıda idam desen en büyüğünü abd eyaletleri yapıyor ama sen yaparsan insanlık suçu diyorlar nasıl olacak bu iş siyasetimize herşeyimize karışıyorlar bdp denen pkk dahi onlar sayesinde mecliste apo denilen soysuz avrupa yüzünden asılmıyor yazıklar olsun adamların bir tarafları kalktı özerklik bile ilan ediyorlar
    orada şehit anaları ağlayıp yas tutarken bu şerefsizler özerkliklerini halayla davulla zurna ile kutluyorlar ben vatanımı toprağımı askerimi haysiyetimi onurumu kaybettikten
    sonra ab ye girsem ne olur dünyanın en kuvvetli devleti olsam ne olur yazıklar olsun bin kere yazıklar olsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 13 askerin şehit olduğu 7 askerin de yaralandığı saldırının ardından çatışmaya giren birlikte bulunan uzman çavuş o anları anlattı. Mola verdikleri sırada üstlerine bomba yağdığını anlatan isminin açıklanmasını istemeyen uzman çavuş, çatışmanın ardından teröristlerin peşine düştüklerini söyledi. Hainlerin köye sığındığını anlatan uzman çavuş, köylülerin kendilerini engellediğini belirtti, "Askerlerle köylüler arasındaki tartışma teröristlere zaman kazandırdı ve bu sırada teröristler de kaçtı" dedi.
    askeri çekeçeksin dogudan kürdüstan ülkesi kurdular doguya bunu herkes biliyor yazık gençecik çocuklara hangi ülkede var böyle
    daha ne yapmak istiyor başbakan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

duram yok, yola devam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bdp köpeklerini ilk önce asacaksın TBMM nde
    onun bunun cocugu olan dıyarbakır belediye başkanını asacaksın
    dünyaya ibret olsun diye canlı yayınla apo denen köpegi asmayacaksın asarsan bi dakkada ölür yavaş yavaş sindire sindire işgence yaptıracan baktın ölecek hemen mudahale yapacaksın besleyeceksin iyileşti yada iyileşmeye başladı tekrar canlı yayınla işgence yapacaksın bak bakalım birdaha oluyor mu mum gibi olurlar sesleri cıkmaz şerefsizlerin saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bu PKK yüzünden ömrünün her günü ölen birini tanıyorum.

Kendisi öğretmen ve zamanında doğuda öğretmenlik yaparken öğretmenlere kendilerini korumak için silah verirlermiş. Gece uyanıyor eşini yanında göremiyor elektiriklerde yok o an içeriden gelen seslerde korkarak kalkıyor ve kazayla eşini vuruyor ve eşi rahmetli oluyor neden PKK korkusundan. Sonrasımı ne alkol şu an her gun içiyor kendını bitiriyor.

2 tane cocuğu var ikiside yutdışında ve kariyer sahibi ama babaları vijdan azabı ile hergun ölüyor.

Bunun gibi bir cok olay geçmişte var. Bu işler heronlarla olacak iş değil. Hepimiz askerlik yaptık eğer içten birileri birilerine haber vermese öle kolay kolay bizim askerimizi pusuya düşüremez.

Ergenekon diye belki askeriye yıpratılıyor ama kusura bakmasın ben ne komutanlar gördum askerıne acımayan umrunda olmayan.

Benım bir askerim için gerekirse katlıamsa katlıam yapılmalı.

Ama şunu diyorum apo nun asılmaması için ABD ye sözleşme imzalayanları ilk olarak asacaksın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri