REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Supersatforumun dünü bugünü yarını tüm üyeler incelesin!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında ben bile forum sitesi kurmayı düşünüyorum.Ancak Serkan Yılmaz ustanın dediği gibi bunca site varken iş tutmaz
    Üstte de dediğim gibi gerçekten site çok emek harcamış.Serkan Yılmaz abim başta olmak üzere yöneticiler epey zorlanmış.Ancak şu tehdit işi nedir ya sanal ortamda dostluk olması yardımlaşma olması gerekirken emek vereni tehdit etmek ...
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk acıldığı zamanlar bende googlede gezinirken bulmuştum burayı dostluk arkadaslık tanıdığın en iyi sitelerden biri
    supersatforum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı Uğurlu OLsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49::49:
    üstadlar sizinle olmak gurur verici

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En dik duran site Süpersatforum oldu. Daha nice yıllar dileyelim.İlk kuruluşunda çok iyi takip ettim. Daha sonra fazla girmedim. Çünkü bazı kişiler kendi düşüncelerini kabul ediyorlar başkalarını kabul etmiyorlardı. Bize bu güzel ül***i Türkiye Cumhuriyetini kuran büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bile adını andığımızda karşı çıkanlar vardı. Cumhuriyet ve Atatürk Düşüncesini hazmedemeyenler vardı. Şimdi var mı bilmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet soldaki ben diş yuaptırmak için sponsor arıyorduk hatta cepte para yok serkandan rica edip diş parası için reklam bile istedik
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

ben bu formda ustatlarıma sapka cıkartırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TÜRKİYEDEKİ en iii 3 forumlardan biri dahada forum tanımam sadece 3 forum.kendimi evimdeymişim gibi hissettiğim yerlerden biri süpersat forum ve ailesine sevgiler saygılar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu arkadaşlar kim ya tanışıyormuyuz acaba arkadaşlar?...... puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tanışalım..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne ayak

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri