REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Supersatforumun dünü bugünü yarını tüm üyeler incelesin!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu arkadaşlar kim ya tanışıyormuyuz acaba arkadaşlar?...... puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tanışalım..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne ayak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne ayak
    sağ ayak
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağ ayak
    Çok efkarlandım eski günlerimi hatırladım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde ilk olarak katıldıgım forumlardan birisi uzun yıllar burada olmaktan gurur duyuyorum daha nice senelere serkan yılmaz ve ekibiyle beraber diyorum......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep birlikte daha nice yıllara sizin gibi ustalarla elele inşallah
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun nice 6 senelere...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

not: serkan patron 6 senedir aynı parayı alıyoruz hadi zam yapmıyorsun bari sigorta yapta hayatı garantiye alalım
    usta tavuk çiftliği işi kurup dünyada ismi geçen bir kaç zenginden biri olacağım derken paraları sayarken yorulacağım o yüzden kaliteli para sayma makinaları alacağım derken şu yukarıdaki yazı ile gençlikte çektirdiğin fotoğraflar hiç olmuşmu bi deyiver bakalım ama sekan yılmaz hocam bu yazıdan çok etkilenmiş ssk+ yemek ve yol parası için bir şeyler düşünüyormuş sana benden duymuş olma volkan ustaya gelince bak fb ye cimboma adamlar yıldız getireceğiz diye dünyanın transfer ücretini veriyorlar bedavaya yıldız gelirmi bana göre volkan usta yerinde ve bu takımın nokta tranferi olmuş takımın içinde ağabeyilik görevi ve sorumluluğu da var beleşemi gelecekti yani
    Konu veyselbakan tarafından (23-07-2011 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    not: serkan patron 6 senedir aynı parayı alıyoruz hadi zam yapmıyorsun bari sigorta yapta hayatı garantiye alalım
    usta tavuk çiftliği işi kurup dünyada ismi geçen bir kaç zenginden biri olacağım derken paraları sayarken yorulacağım o yüzden kaliteli para sayma makinaları alacağım derken şu yukarıdaki yazı ile gençlikte çektirdiğin fotoğraflar hiç olmuşmu bi deyiver bakalım ama sekan yılmaz hocam bu yazıdan çok etkilenmiş ssk+ yemek ve yol parası için bir şeyler düşünüyormuş sana benden duymuş olma volkan ustaya gelince bak fb ye cimboma adamlar yıldız getireceğiz diye dünyanın transfer ücretini veriyorlar bedavaya yıldız gelirmi bana göre volkan usta yerinde ve bu takımın nokta tranferi olmuş takımın içinde ağabeyilik görevi ve sorumluluğu da var beleşemi gelecekti yani
    gün gelecek piyasadaki her iki yumurtadan birisi benşm tavuklardan çıkmış olacak göreceksiniz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gün gelecek piyasadaki her iki yumurtadan birisi benşm tavuklardan çıkmış olacak göreceksiniz
    Üsdat şu yumurtaları piyasaya bir türlü süremedik kaç yıl oldu. Allah bilir yumurtaları olur olmaz sen pişirip yiyorsundur. Piyasaya zam olarak geri geliyor. Şaka bir yana herşey yalan gibi. tam 6 yıl olmuş. Nice 6 yıllara hep birlikte inşallah. saygılarımla.:45:

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri