REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Supersatforumun dünü bugünü yarını tüm üyeler incelesin!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Camera Supersatforumun dünü bugünü yarını tüm üyeler incelesin!!!!

ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh eskilere gittim bak şimdi
    serkan ilik forum açacagı zaman cepte beş kuruş para yok ama bu kadarda uyducu var zehir gibi üye var aç yazacak yer arıyor bulamıyordu serkan buna son vermek için bu insanların susuzluğunu dindirmek için elini taşın altına soktu cuma namazından çıktıktan sonra yere mendil serer o güzel pek sesiyle mevlüt okurdu üç beş kuruş parayı biriktirir yastık altına sokardı her akşam sayar paraların sırası şaşırmaz Ataturk resimleri hep aynı tarafa gelecek şekilde düzgün dizilirdi deste olunca lastiklenir en güzide bankaya yatardı
    aylar sonra serkan vbulettin ile masaya oturdu ve ilk tuglayı koydu liansı alamamış ama kiralama olayını başarmıştı
    dedikya cepte beş kuruş para yok sagdan soldan yönetici arıyor ama yeni oldugu için kimse ona yüz vermiyordu hatta hatırlarım volkana çok ciddi bir meblag ödenmişti o dönem sırf yönetici olsun diye biz karın tokluguna çalışan marabalardık
    sonrası dahada rahatlattı reklam almaya başladık diğer forumlardan uye çalmaya mesaj sayısı vaad ederek transfer etmeye çalıştık
    foruma saldırılar oldu serkan bir kalkan gibi yattı serverin önüne korudu forumu düşmanlardan
    kaleyi içten yıkmaya çalışan üyeler oldu yöneticiler oldu hatta karı koca bile vardı canlı şahitlerimiz var ama taviz vermedik dediğim dedik çaldıgım düdük mantıgıyla buralara geldik
    düzenden birşey kaybetmedik ve 6 yıl bitmiş

serkanyılmaz admnin şu anda ortadoguda lider bir forum ptansiyeline sahip bir kuruluş reklam vermek isteyenler 6 ay öncesinden sıraya giriyor ama yer yok çogu hava parası verip yer açmaya çalışıyor bu büyük kuruluşta yer aldıgımdan dolayı gurur duyuyorum herkese teşekkürler

not: serkan patron 6 senedir aynı parayı alıyoruz hadi zam yapmıyorsun bari sigorta yapta hayatı garantiye alalım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben forumu uydu forumlarında gezmeye ilk başladıgımda 2004 yıllarıydı birşey ler ararklen surpersatforuma rastladım.serkan usta diğer forumlardan da biliyordum..baktım ki o zaman büyük 3-4 forum vardı ama supersat ın dizaynı daha iyiyi daha hoştu.arkadaslaık yardımlaşma daha iyi geldi bana... hasbelkader 2006 da uye olduk hala devam ediyoruz...umarim çok uzun süre daha devam ederiz.dostluklarla birlikte nice uzun yıllara ...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet...formun tarihçesi baya ilginç ve dramatikmiş. türkfilmlerinden farksız...
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet...formun tarihçesi baya ilginç ve dramatikmiş. türkfilmlerinden farksız...
    selametle
    yalanmı usta sallama biryer varsa söyle yani
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalanmı usta sallama biryer varsa söyle yani
    ben senin kadar eski değilim üstad...ilk zamanları bilmiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal başka denecek kelime yok HELAL.
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vay be ne emekler harcanmış
    Ama yiğidi öldür hakkını yeme.Gerçekten Serkan Yılmaz hocam ve yardımcıları çok güzel bir site kurmuş.Bende birçok siteye üyeyim ayrıca bir sitede Moderator um ama buradaki üye yapısını hiçbir sitede görmedim desem yeridir.Çünkü burada bilgi kalabalığı yok .Üyeler katılımcı yöneticiler katılımcı insanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay beee..
    Acayip gururlandım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı uğurlu olsun
    hep beraber nice yıllara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla cabbari cok guzel yazmıssın Aslında 1 ci mesajda yazılanlardan daha cok seyler basımıza geldi diyebilirim yonetici arkadaşların kendi içimizde kavga yaşamaları rutbe olayları 2005-2006 sürecinde 7000 e yakın uyeyi hosting firması yüzünden kaybetmemiz ABD server şirketi ile anlaşmamız bu şirketin yazılım dosyalarını kaybetmesi ıvır zıvır vs vs vs devam etmesi sorunların bitmemesi ve görevli arkadaşlarımızın her zaman biz bunuda hallederiz deyip arkamızda olması bizi bugunki konuma getirdi supersatforum kendi sunucusu olan bir site 2 tane kardeş sitesi var devam ediyor zamanında ilk actıgımda bana 1000 uyen dahi olmaz diyenleri hatırlıyorum başka x forumların bu siteyi kopyalaması benim bu siteyi satacagımı dahi söylemleri çakma serkan yılmazların çakma cabbarilerin bile oldugunu gördük allahın izniyle ve ömür yeterse 6 yıl değil bir 60 yıl burada olmak isteriz 6 yıldır aynı dizayn renk stili ile devam etmemizde buyuk etken sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri