Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Valla cabbari cok guzel yazmıssın Aslında 1 ci mesajda yazılanlardan daha cok seyler basımıza geldi diyebilirim yonetici arkadaşların kendi içimizde kavga yaşamaları rutbe olayları 2005-2006 sürecinde 7000 e yakın uyeyi hosting firması yüzünden kaybetmemiz ABD server şirketi ile anlaşmamız bu şirketin yazılım dosyalarını kaybetmesi ıvır zıvır vs vs vs devam etmesi sorunların bitmemesi ve görevli arkadaşlarımızın her zaman biz bunuda hallederiz deyip arkamızda olması bizi bugunki konuma getirdi supersatforum kendi sunucusu olan bir site 2 tane kardeş sitesi var devam ediyor zamanında ilk actıgımda bana 1000 uyen dahi olmaz diyenleri hatırlıyorum başka x forumların bu siteyi kopyalaması benim bu siteyi satacagımı dahi söylemleri çakma serkan yılmazların çakma cabbarilerin bile oldugunu gördük allahın izniyle ve ömür yeterse 6 yıl değil bir 60 yıl burada olmak isteriz 6 yıldır aynı dizayn renk stili ile devam etmemizde buyuk etken sanırım
patron sen boşver onu bunuda en sondaki yazdıgım nota bir bakıver bir zahmet