REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Supersatforumun dünü bugünü yarını tüm üyeler incelesin!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dedikya cepte beş kuruş para yok sagdan soldan yönetici arıyor ama yeni oldugu için kimse ona yüz vermiyordu hatta hatırlarım volkana çok ciddi bir meblag ödenmişti o dönem sırf yönetici olsun diye biz karın tokluguna çalışan marabalardık
    ya Cabbari sen neden eski defterleri karıştırıon acıon bakalım

Ben olmasam senin yüzünden bütün uyducular forumdan kaçacaktı be cabbari uydu konusu acınca acaba deve nerde hatta develeri hendekkten atlatsak daha kolay dıolardı. Bide ben olmasam forumda kuşlar şakıyor olabilirdi

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya Cabbari sen neden eski defterleri karıştırıon acıon bakalım

Ben olmasam senin yüzünden bütün uyducular forumdan kaçacaktı be cabbari uydu konusu acınca acaba deve nerde hatta develeri hendekkten atlatsak daha kolay dıolardı. Bide ben olmasam forumda kuşlar şakıyor olabilirdi
    ula ben olmasam uyduculuk çökerdi millete yazılım nasıl atılır anlatmaktan bir hal oldum hatırlamıyormusun
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ula ben olmasam uyduculuk çökerdi millete yazılım nasıl atılır anlatmaktan bir hal oldum hatırlamıyormusun
    yav 9400 lü günleri hatırla utanma heeee

Ayrıca trasferimde herhangi bir şike yokturrr. Aziz Yıldırım Sağolsun bonservisimde gerekli indirimleri yaptııı

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu forumun tüm kurucularına,yüküne omuz verenlere,dünden bugüne gelişimine katkı veren tüm dostlara selam olsun! Ellerinize sağlık,iyi ki varsınız!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri