Başvuruyu buraya yapıyorsunuz ... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Başvuru Müşteri Hizmetlerine ulaşıyor (müşteri hizmetleri bilgileri teyid etmek için belki sizi arayabilir) , müşteri hizmetleride bulunduğunuz ildeki size en yakın D smart bayiye bilgilerinizi gönderiyor , bayi sizinle irtibata geçiyor , evinize gelip cihazı teslim edip , aktivasyon ve kurulum ücreti almadan sizinle evde sözleşme imzalıyor , işlemler bu kadar.
Bazı bayiler sizden ne koparırsak kardır , belki ücretsiz aktivasyondan haberi yoktur gibisinden para kopartmaya çalışabilirler , onlara internetten başvurduğunuz için aktivasyon ücretinin alınmadığını ve benden haksız bir para talep ediyorsunuz diye belirtin , hala ısrar ederlerse , hiç muhattap olmayın , tamam kardeşim deyip üye olmaktan vaz geçtiğinizi söyleyin , güle güle deyip bir güzel uğurlayın , sonrasında MH arayıp olan biteni anlatın , ben hala üye olmak istiyorum ama olamıyorum , benden haksız para talep ediliyor diye şikayet dilekçesini hazırlatın , sonra k£yifle olan biteni izleyin
Edit = Yahu anladık k£y yazmak yasaklanmış sitede ama , k£yif yazamayacakmıyız biz![]()

Teşekkur:

Yer imleri