Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ýnternetten Üyelik Baþvuru Avantajlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Ýnternetten Üyelik Baþvuru Avantajlarý

Ýnternetten D smart üyelik baþvurusu yapmanýz durununda , aktivasyon ve kurulum ücretsizdir. D smart HD + maxi paket 29.99 TL'dir.

D smart SD cihaz + giriþ paket = 9,99 TL
    D smart SD cihaz + eðlence paket = 19.99 TL
    D smart SD cihaz + maxi paket = 29.99 TL
    D smart SD cihaz + full paket = 39.99 TL

D smart HD cihaz + giriþ paket = 19.99 TL
    D smart HD cihaz + eðlence paket = 29.99 TL
    D smart HD cihaz + maxi paket = 29.99 TL
    D smart HD cihaz + full paket = 49.99 TL

D smart Plus cihaz + giriþ paket = 29.99 TL
    D smart Plus cihaz + eðlence paket = 39.99 TL
    D smart Plus cihaz + maxi paket = 49.99 TL
    D smart Plus cihaz + full paket = 59.99 TL

Buradan baþvuru yapýp ücretleri kontrol edebilirsiniz...

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Rize li arkadaþým hoþ geldin ,tf de gördüm ,geçmiþ olsun ,boþver orayý bura daha güzel ,geldiðine sevindim ,paylaþýmlarýnla foruma renk katacaðýna inanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Rize li arkadaþým hoþ geldin ,tf de gördüm ,geçmiþ olsun ,boþver orayý bura daha güzel ,geldiðine sevindim ,paylaþýmlarýnla foruma renk katacaðýna inanýyorum
    Hoþ gördüm arkadaþým , iyi dileklerin için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Bu kampanyada aklýma takýlanlar

D smart HD cihaz + maxi paket = 29.99 TL

Arkadaþlar 3 aðustosta dt üyeliðim bitiyor..malum cihazsýz kalacaðým için bende DS nin bu kampanyasýna geçmeyi düþünüyorum...Fiyat baya uygun 29.99 +aktivasyonda yok...

Yalnýz daha önce webten üye olanlara aktivasyon ücreti yansýmýþ ,sanýrým bir yanlýþlýok olmuþ galiba ,baya kiþinin baþý aðrýmýþ bende bu yüzden biraz çekiniyorum..þimdi daha önce bu kampanyadan yararlanan var mý kýsa zamanda .bayi evemi geliyor,yoksa bizmi bayiden gidip alacaðýz..1 aðustosta geceyim diyorum bu kampanyaya hiç deðilse ,maxi pakette güzel kanallar var,1 yýl dt izledikten sonra birazda ds nin tadýna bakalým ,özledim Dýscovery channel HD ,animal planet HD ,HDmen (gece vs

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baþvuruyu buraya yapýyorsunuz ... Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Baþvuru Müþteri Hizmetlerine ulaþýyor (müþteri hizmetleri bilgileri teyid etmek için belki sizi arayabilir) , müþteri hizmetleride bulunduðunuz ildeki size en yakýn D smart bayiye bilgilerinizi gönderiyor , bayi sizinle irtibata geçiyor , evinize gelip cihazý teslim edip , aktivasyon ve kurulum ücreti almadan sizinle evde sözleþme imzalýyor , iþlemler bu kadar.

Bazý bayiler sizden ne koparýrsak kardýr , belki ücretsiz aktivasyondan haberi yoktur gibisinden para kopartmaya çalýþabilirler , onlara internetten baþvurduðunuz için aktivasyon ücretinin alýnmadýðýný ve benden haksýz bir para talep ediyorsunuz diye belirtin , hala ýsrar ederlerse , hiç muhattap olmayýn , tamam kardeþim deyip üye olmaktan vaz geçtiðinizi söyleyin , güle güle deyip bir güzel uðurlayýn , sonrasýnda MH arayýp olan biteni anlatýn , ben hala üye olmak istiyorum ama olamýyorum , benden haksýz para talep ediliyor diye þikayet dilekçesini hazýrlatýn , sonra k£yifle olan biteni izleyin

Edit = Yahu anladýk k£y yazmak yasaklanmýþ sitede ama , k£yif yazamayacakmýyýz biz
    Konu RizeLee53 tarafýndan (24-07-2011 Saat 01:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eyvallah bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Eyvallah bilgi için teþekkürler
    Önemi yok kardeþ bu arada bayi eve gelmeden , bir tane nüfus cüzdaný fotokopisi bulundur evde , sonra ertesi gün birde bayiye uðrayýp onu teslim etmekle uðraþma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýlbaþýna kadar mevdýt pvr dsmart ile devam. sonrasýnda sanýrým dijiturk izlicem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri