Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Merhaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Merhaba

Malum bir sitede çifte standart yüzünden günlerce uyarı aldım en son bugün 7 gün ban aldım , sonrasında süresiz ban almak için yeni üyelik açtım ve amacıma ulaştım sonrasında burayı buldum , bazı tanıdık üyelerde var , neyse bundan sonra buraladayım herkese selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz(fb.serkan)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldin dosttum ,TF den tanıtıklar var burdada ,Dağkartalı nıda çekebilsek buraya iyi olacak,neyse ordan banlananlar nasıl olsa burda buluşuyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldiniz(fb.serkan)
    Hoş buldum usta eyvallah , seni görmek güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben banlanmadım fakat 2.forumum olarak burayı görüyorum.Gerçekten burada samimi bir ortamımız var .Yakında bende forum işlerine giriyorum inşallah...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldin dosttum ,TF den tanıtıklar var burdada ,Dağkartalı nıda çekebilsek buraya iyi olacak,neyse ordan banlananlar nasıl olsa burda buluşuyoruz
    Hoş buldum dostum seni görmekte güzel , banlananlar grubu kurarız artık burada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben banlanmadım fakat 2.forumum olarak burayı görüyorum.Gerçekten burada samimi bir ortamımız var .Yakında bende forum işlerine giriyorum inşallah...
    Hayırdır usta forum mu kuracaksın ? Yakışır ama sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuanda aktif bir forumumuz var ancak bakım nedeniyle kapalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuanda aktif bir forumumuz var ancak bakım nedeniyle kapalı
    Hayırlı olur inşallah , herhangi bir yardıma , desteğe gerek olursa buralardayım hocam , elimizden geldiğince

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolun
    İki site var.Siteleri birleştirme nedeni ile forum kapalı.İnşallah yakında yeniden açacağız.Desteğiniz için şimdiden teşekkürler İlerleyen dönemlerde sitemiz daha da aktif olunca ben sizlere ulaşırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri