Merhaba saygı değer arkadaşlar, bugün sabah ben işe geldikten sonra, babamın ev telefonuna güya telekomdan bir telefon gelmiş ve öğleden sonra oturduğumuz eve gelip babama kıyaklık yapmak istediklerin söylemişler evde olsun diye tabii olay olduktan sonra benim haberim oldu. şimdi ben babam gilin telefonuna yaklaşık 4-5 ay evvel adsl aldım ve 2 yıllık sözleşme yaptım. bugünde öğleden sonra gelen şahıs babama demişki işte ayda ne kadar fatura matrahı yatırıyorsan şimdiki yapacağımız sözleşmeyi yaarsan faturanın yarısını yatırısın demiş babamda kabul edip imzayı basmış doğrudan sahiii TÜRK telekomun böyle bir yetkisi veya kampanyası varmı, eve gelen şahıs babama demişki işte adsl için ayda 55 liranın sadece 35 milyonunu yatıracaksın telefon faturası ne kadar geliyorsa onundan yine fatura yarısı yatacak ve bu sözleşme sadece 6 aylıkmış, babamda sözleşmeyi kabul edip imzalamış.bende telekomdan gelen şahsı bugün öğleden sonra gördüm bak kardeş dedim ben babamın hattına TÜRK telekomla 2 yıl sabit sözleşme yaptım sen kimsin seni kim gönderdi kimin nesisin dedim sana babam nasıl güvende yarın babamın başı ağırmasın dedim yok dedi bana telekomu mahkemeye verbilirsiniz dedi peki senin telekomdan geldiğin ne malum sana niye nasıl güveneyim dedim oda isim kokardını gösterdi bana, bende güldüm bu sahte olabilir bana ciddi bir şey göster dedim, neden babama sadece geldiniz bendede telekom hattı var, dedim bende eski üyeyim dedim, biz sadece yeni üyelere gidiyoruz dedi sözleşmelere bakarak evleri ziyaret ediyoruz dedi. tabii bende adama hiç güvenmedim böyle bir şey kesin olarak varmı yokmu arkadaşlar bilgisi olan arkadaş varsa bizleri aydınlatırsa çok makbule geçecektir saygılarımla aliharbiye
Yer imleri