Alıntı RizeLee53 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
:45: Çok doğru söyledin , mesela ben Rize'liyim ama Laz değilim , Türkiye'de genel bir kanı var , karadenizlileri komple Laz biliyorlar ve karadeniz şivesini Lazca biliyorlar Laz bir ırktır ve kendilerine özgü Lazca dilleri vardır , bencede onlara hitap eden bir kanal olmalı.
Bu da Türkiye'nin halen gelişmemiş bir ülke olduğunu gösterir.Ninem 90 yaşına gelmiş köyde yaşamakta.Okuma yazma bilmiyor yinede Lazca'nın ayrı bir olduğunu,ayrı bir ırk olduğunu biliyor.Ama okuma yazma bilen hemen hemen her bilgide tutun kitaptan internetine kadar öğrenebilen bir yerdeyiz.Halen Lazca'nın olduğunu,Lazların nerde yaşadığını bilmeyen var.

Ve bana halen yoklar,dilleri yok falan gibisinden diyenler var.Eee köydeki ninem bile biliyorsa sen şehrin ortasında,bilgiye istediğin an ulaşabilme imkanın olduğu halde sen halen bilmediğin şeyi zorla kabul ettirmeye çalışıyorsan ne diyim ben.

Daha Türkiye içerisindeki kültürümüzden haberimiz yok ki,neden yabancı kanal açıyoruz.