REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bugün Bir Çocuğu Boğulmaktan Kurtardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon11 Bugün Bir Çocuğu Boğulmaktan Kurtardım

Tekirdağ Kumbağdaki yazlıktayız ailecek. Yeğenimle denize gidiyoruz hergun.
    Bugunde su çok temiz ve sıcaktı. Dubalara kadar açılıp orada takılıyoruz yüzüyoruz felan. Derinlikte 2.50 civarı.
    10-12 yaşlarında bir kız çocuğuda bi o yana bi bu yana yuzuyor. Normalde çok kalabalık olur deniz ama o an bizim olduğumuz yerde sadece yeğen ve ben vardık. o kız çocuğuda bizim tutunduğumuz dubalara doğru yaklaştı, o güzel yuzen kız çocugu bi anda suya gömüldü, 1 daldı,2 daldı derken anladım boğuluyor, yardım edin diye seslendi. onunda bulundugu yer dubalara 3 metre iç mesafe ama derinlik yinede 2 metrenin üzerinde. çaprazımızda olduğu için banada 7-8 metre uzaktaydı. Boğulduğunu farkedince hemen davrandım yuzerek yetiştim ona. kendimde çok iyi yuzme bilmiyorum ve onu tutarak sudan yukarı cektim. bu sefer ben battım suya. ayaklarım yere değdi ve zıpladım tekrar yukarı çıkıp onu tekrar 2 3 metre ileriye fırlattım. tekrar suya girdim. kendim yuzme bilmesemde en azından o derinlikte heyecan yapmadan kendimi yukarı çıkarabiliyordum. tabi daha önce birini kurtarma tecrubemde olamdığı için kendimce hareket ettim. tekrar bir kaç kulaçla yaklaştım ve onu yakalayıp suyun üzerinde durmasını sğaladım. tabi o esnada su ağzımla aynı hizada hemen hemen. 3-5 adım atarak daha sığ yere çıkıp kızı bıraktım. Kızın o anki korkusu sürekli gözümün önunde. gercekten hiç yuzme bilmesem veya o an heyecan yapıp mudahele edemesem ve kıza birşey olsa kendimi affetmezdim..
    Kız çıkınca iyimisin dedim, iyiyim tesekkür ederim dedi. Harika bir duyguydu o an benim için.

16 yaşımda Hamza Yerlikaya spor salonunun yuzme havuzunda benimde başıma geldi bu olay.
    Bir arkadaş arkamdan iteldi, olimpik havuzun dibine bastım çıkamadım yukarıya. 10 metre uzaktan 2 kişi gelip çektiler beni dısarı.
    Bu iki olayı sanırım hiç unutmucam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrik ederim basri. iyi yüzücü olmamana rağmen girişmen büyük cesaret...helal olsun...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun Basri abi
    İşte insanlık budur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu mubarek günde çok sebap kazandın basri kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla kim olsa yapardı dicem ama, son zamanlarda haberlerde boğulan birini kurtarmaya calısanalrın boğuldugunu duyuyoruz... inşallah kimsenin başına böyle şeyler gelmez..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH cc razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun sana kardeşim o kızda allahın sevdiği kuluymuş ki karşısına sen çıkmışsın ya orada kimse olmasaydı bunu düşünmek bile insanı korkutuyor verilmiş sadakası varmış hem onun hemde senin boğulan bir insan can havliyle panik yapar ve ister istemez onu kurtaran kişiye sarılıp dibe çeker burada kurtaran çok soğuk kanlı olmalı faydası olurmu bilmem hemen o kişiyi suyun üzerie sırt üstü yatırıp saçından yada kafa bölümünden kıyıya doğru çekeceksin!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun sana kardeşim o kızda allahın sevdiği kuluymuş ki karşısına sen çıkmışsın ya orada kimse olmasaydı bunu düşünmek bile insanı korkutuyor verilmiş sadakası varmış hem onun hemde senin boğulan bir insan can havliyle panik yapar ve ister istemez onu kurtaran kişiye sarılıp dibe çeker burada kurtaran çok soğuk kanlı olmalı faydası olurmu bilmem hemen o kişiyi suyun üzerie sırt üstü yatırıp saçından yada kafa bölümünden kıyıya doğru çekeceksin!!!!!

valla usta suya dalıp dalıp attım ileriye kızı.
    daha önce kimseyi kurtarmadım, tecrubem yok. ama hep aklıma geliyor o anki surat ifadesi. yardım isteyişi felan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun markette karşılaştık tanıyamadı beni
    denizi hatırlattım, çok şaşırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri kardeş helal olsun bende iki defa yaşadım boğulma tehlikesını ılkınde o zamanlar abimiz olan biri kurtardı diğerindede su akıntılı idi kendım o an heyecan yapmadım senın mantıla yukarı zıpladım akıntı ile sığ yere gittim bu iki olayda ırmakta oldu. Denizde hiç yaşamadım 2.5 mt reye kadar gittim ama fazla durmuom.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri