Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bugün Bir Çocuðu Boðulmaktan Kurtardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon11 Bugün Bir Çocuðu Boðulmaktan Kurtardým

Tekirdað Kumbaðdaki yazlýktayýz ailecek. Yeðenimle denize gidiyoruz hergun.
    Bugunde su çok temiz ve sýcaktý. Dubalara kadar açýlýp orada takýlýyoruz yüzüyoruz felan. Derinlikte 2.50 civarý.
    10-12 yaþlarýnda bir kýz çocuðuda bi o yana bi bu yana yuzuyor. Normalde çok kalabalýk olur deniz ama o an bizim olduðumuz yerde sadece yeðen ve ben vardýk. o kýz çocuðuda bizim tutunduðumuz dubalara doðru yaklaþtý, o güzel yuzen kýz çocugu bi anda suya gömüldü, 1 daldý,2 daldý derken anladým boðuluyor, yardým edin diye seslendi. onunda bulundugu yer dubalara 3 metre iç mesafe ama derinlik yinede 2 metrenin üzerinde. çaprazýmýzda olduðu için banada 7-8 metre uzaktaydý. Boðulduðunu farkedince hemen davrandým yuzerek yetiþtim ona. kendimde çok iyi yuzme bilmiyorum ve onu tutarak sudan yukarý cektim. bu sefer ben battým suya. ayaklarým yere deðdi ve zýpladým tekrar yukarý çýkýp onu tekrar 2 3 metre ileriye fýrlattým. tekrar suya girdim. kendim yuzme bilmesemde en azýndan o derinlikte heyecan yapmadan kendimi yukarý çýkarabiliyordum. tabi daha önce birini kurtarma tecrubemde olamdýðý için kendimce hareket ettim. tekrar bir kaç kulaçla yaklaþtým ve onu yakalayýp suyun üzerinde durmasýný sðaladým. tabi o esnada su aðzýmla ayný hizada hemen hemen. 3-5 adým atarak daha sýð yere çýkýp kýzý býraktým. Kýzýn o anki korkusu sürekli gözümün önunde. gercekten hiç yuzme bilmesem veya o an heyecan yapýp mudahele edemesem ve kýza birþey olsa kendimi affetmezdim..
    Kýz çýkýnca iyimisin dedim, iyiyim tesekkür ederim dedi. Harika bir duyguydu o an benim için.

16 yaþýmda Hamza Yerlikaya spor salonunun yuzme havuzunda benimde baþýma geldi bu olay.
    Bir arkadaþ arkamdan iteldi, olimpik havuzun dibine bastým çýkamadým yukarýya. 10 metre uzaktan 2 kiþi gelip çektiler beni dýsarý.
    Bu iki olayý sanýrým hiç unutmucam...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tebrik ederim basri. iyi yüzücü olmamana raðmen giriþmen büyük cesaret...helal olsun...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Helal olsun Basri abi
    Ýþte insanlýk budur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu mubarek günde çok sebap kazandýn basri kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla kim olsa yapardý dicem ama, son zamanlarda haberlerde boðulan birini kurtarmaya calýsanalrýn boðuldugunu duyuyoruz... inþallah kimsenin baþýna böyle þeyler gelmez..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH cc razý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun sana kardeþim o kýzda allahýn sevdiði kuluymuþ ki karþýsýna sen çýkmýþsýn ya orada kimse olmasaydý bunu düþünmek bile insaný korkutuyor verilmiþ sadakasý varmýþ hem onun hemde senin boðulan bir insan can havliyle panik yapar ve ister istemez onu kurtaran kiþiye sarýlýp dibe çeker burada kurtaran çok soðuk kanlý olmalý faydasý olurmu bilmem hemen o kiþiyi suyun üzerie sýrt üstü yatýrýp saçýndan yada kafa bölümünden kýyýya doðru çekeceksin!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    helal olsun sana kardeþim o kýzda allahýn sevdiði kuluymuþ ki karþýsýna sen çýkmýþsýn ya orada kimse olmasaydý bunu düþünmek bile insaný korkutuyor verilmiþ sadakasý varmýþ hem onun hemde senin boðulan bir insan can havliyle panik yapar ve ister istemez onu kurtaran kiþiye sarýlýp dibe çeker burada kurtaran çok soðuk kanlý olmalý faydasý olurmu bilmem hemen o kiþiyi suyun üzerie sýrt üstü yatýrýp saçýndan yada kafa bölümünden kýyýya doðru çekeceksin!!!!!

valla usta suya dalýp dalýp attým ileriye kýzý.
    daha önce kimseyi kurtarmadým, tecrubem yok. ama hep aklýma geliyor o anki surat ifadesi. yardým isteyiþi felan...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugun markette karþýlaþtýk tanýyamadý beni
    denizi hatýrlattým, çok þaþýrdý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

basri kardeþ helal olsun bende iki defa yaþadým boðulma tehlikesýný ýlkýnde o zamanlar abimiz olan biri kurtardý diðerindede su akýntýlý idi kendým o an heyecan yapmadým senýn mantýla yukarý zýpladým akýntý ile sýð yere gittim bu iki olayda ýrmakta oldu. Denizde hiç yaþamadým 2.5 mt reye kadar gittim ama fazla durmuom.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri