Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Van'da saldırı: 3 şehit!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Van'da saldırı: 3 şehit!

Van Başkale'de askeri araca saldırı düzenlendi
    01 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:44:06

Van'ın Başkale ilçesinde askeri araca düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Saldırıda Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer de yaralandı.

Seçimden bu yana 33. şehitimiz,,Hayaldi gerçek oldu....

Mekanları Cennet Olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce 2008de açtığım konuya tesaduf baktım.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    UNUTMUŞUZZZZ BİLE....
    Bu 3 şehit 5 şehit öyle devam edecek. biirleri emekli olacak gidecek.

değişen hiç bişey olmayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha birgünde şehit vermeden günü geçirelim diyorum ama dev letimiz tiyatro izlergibi izliyor ses yok görüntü yok ???????
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorum yokkkkk.sadece yapabileceğim klasikleşmiş bir şekilde Allah rahmet eylesin vatanımız sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mekanları cennet olsun.doğu bu ara çok karışık ben bile eve 5_6 günde zor geliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hukumet 51 kazandı artık onlara guvenmekten baska sansımız yok dogrusuda bu onlar yanılmaz herseyı onlar bılır aksını dusunen dusman veya bolucudur ama vatanı bolmek ısteyenler askerımızı oldurenler bunu demokrası ıcın yapıyor aksını dusunen bolucudur bakın mıllı guvenlık toplantısında bas haber basbakan tek koltukta gerısı hıkaye oyuzden bundan sora sehıt verdıgımızde hesap sadece kımden sorulacak 9 senedırdemokrası ıcın dınler arası dıyolok ıcın bop baskanlıgı ıcın hele hele analar aglamasın dıye kan akmasın dıye herseyı yapanlara SEHITler ıcın TESEKKURLER ALLAH RAHMET EYLESIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAZIK YAZIK bu mehmetçigin böyle itlere peşkeş çekilmesine YAZIK ruhları şad olsun hükümet için bu dogal bir olay gibi algılanmaya başlandı YAZIK.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hükümet oynamaya devam etsin ordunun dengeleriyle daha çok şehit veririz biz çünkü ordunun askerlik yapacak paşa bırakmadılar daha uğraşsınlar türk ordusunu türk millitine kışkırtmaya devam etsinler ama bu millet öyle yücedirki türk sillahlı kuvetlerinin nekadar yüce bir makam olduğunu bilir şehitlerimize allahtan rahmet dilerim allah ordumuza güç versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zamanki şehit cenazelerinde papyonlu beyler, lüsk gözlüklü, ithal türbanlı hanımefendiler görürüz bu olaylar ancak o zaman biter. malesef şu anda şehit olanlar bu kişilerin rahatları bozulmasın diye ölüyor, kimse vatan için öldüklerini savunmasın çünkü vatan için birlikte ölünür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şerefsizlerin her askeri vurduğunda vurdum duymaz bir politika yürüten ikdidarsız ikdidardır yazıklar olsun bir acılım sevdası ile yüzlerce vermeyede devam ediyoruz kahrolsun acılım kahrolsun akp ve ortağı pkk

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri