Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Van'da saldýrý: 3 þehit!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

komik olan ne biliyormusunuz her ÞEHÝT verdiðimiz günden sonra muhakkak mit baþkaný içiþleri bakaný baþbakanla toplanýyor hem de ne için ANA lar aðlamasýn diye nekadar baþarýlar deðil mi ??ergenekoncular içeride asker içeride þimdi vebal kimin üzerinde sizce????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öncelikle þehitlerimize rahmet ve yakýnlarýna baþsaðlýðý dilerim...inþallah rabbim þehit ailelerinin gönüllerini bu ay yüzü suyuhürmetine ferahlatýr...acýlarýný hafifletir.

ve sýkýldým artýk yazýlan yorumlardan...hükümete karþý olanlar her haberde hükümete ver yansýn ediyor... hükümet terörle savaþý rafamý kaldýrdý? askere terörist peþine düþmeyinmi dedi?
    nedir? ecevit,demirel çiller zamanýnda yokmuydu bu terör? akp zamanýndamý çýktý?
    muhalefet olsunda ne olursa olsun diyor bazýlarý... sýg sýg yazýyor...bende yazacaðým...
    bu sene çok sýcak geçiyor...
    --ah þu akp hava durumunu bile deðiþtirdi... tayyip o koltukta olmasaydý havalar bu kadar ýsýnmazdý...
    --tatlýses ölümden döndü...ulan þu akp olmasaydý kim vurabilirdi.
    --trafik can almaya devam ediyor...kahrolsun akp...
    --yolda giderken muza basýp düþtüm... senin allah belaný versin akp emi? kim bilir o muzu hangi ülkeden ihraç ettin...
    --evde cereyan kesildi...eee akp hükümeti deðilmi...kesilir...
    --migrenim var..yaklaþýk 11 yýldýr...kesinlikle hükümetin yüzünden..
    --travestiye otobanda araç çarptý...kolu bacaðý ayrýldý...EEEE bu hükümet baþta olduktan sonra...
    yolda giderken düþerseniz, yada baþýnýza biþey düþerse , kýyýsýna köþesine iyice bakýn. akp dendir kesin...yada hiç bakmayýn...modaya uyun...direk kahrolsun akp deyin...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mekanýn cennet olsun Allah ailesine sabýr versin baþka ne diyebiliriz ki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öncelikle þehitlerimize rahmet ve yakýnlarýna baþsaðlýðý dilerim...inþallah rabbim þehit ailelerinin gönüllerini bu ay yüzü suyuhürmetine ferahlatýr...acýlarýný hafifletir.

ve sýkýldým artýk yazýlan yorumlardan...hükümete karþý olanlar her haberde hükümete ver yansýn ediyor... hükümet terörle savaþý rafamý kaldýrdý? askere terörist peþine düþmeyinmi dedi?
    nedir? ecevit,demirel çiller zamanýnda yokmuydu bu terör? akp zamanýndamý çýktý?
    muhalefet olsunda ne olursa olsun diyor bazýlarý... sýg sýg yazýyor...bende yazacaðým...
    bu sene çok sýcak geçiyor...
    --ah þu akp hava durumunu bile deðiþtirdi... tayyip o koltukta olmasaydý havalar bu kadar ýsýnmazdý...
    --tatlýses ölümden döndü...ulan þu akp olmasaydý kim vurabilirdi.
    --trafik can almaya devam ediyor...kahrolsun akp...
    --yolda giderken muza basýp düþtüm... senin allah belaný versin akp emi? kim bilir o muzu hangi ülkeden ihraç ettin...
    --evde cereyan kesildi...eee akp hükümeti deðilmi...kesilir...
    --migrenim var..yaklaþýk 11 yýldýr...kesinlikle hükümetin yüzünden..
    --travestiye otobanda araç çarptý...kolu bacaðý ayrýldý...EEEE bu hükümet baþta olduktan sonra...
    yolda giderken düþerseniz, yada baþýnýza biþey düþerse , kýyýsýna köþesine iyice bakýn. akp dendir kesin...yada hiç bakmayýn...modaya uyun...direk kahrolsun akp deyin...
    selametle...
    hocam her ÞEHÝT vermemizde suçlu askerde þimdi tüm yetkileri diktatör edasýyla eline alan akp ve baþbakan deðil negüzel 9 senedir bize vaadedilenler dündündür bugün bugün diyorsun bizde yaza yaza yorulduk ne için 51 aldý bu hükümet sadece coluðu çoçuðu zengin olsun ve memleketi yabancýya devretsin diye mi?hani analar aðlamýyacaktý hani teröristi davul zurnayla karþýlayýnca bitecekti coçuklar çabuk zengin olabiliyor ama terör bitmiyor ne güzel ninni uyusunda büyüsün ninni coçukken yeniyorda büyüyünce zor hocam zor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý can123 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam her ÞEHÝT vermemizde suçlu askerde þimdi tüm yetkileri diktatör edasýyla eline alan akp ve baþbakan deðil negüzel 9 senedir bize vaadedilenler dündündür bugün bugün diyorsun bizde yaza yaza yorulduk ne için 51 aldý bu hükümet sadece coluðu çoçuðu zengin olsun ve memleketi yabancýya devretsin diye mi?hani analar aðlamýyacaktý hani teröristi davul zurnayla karþýlayýnca bitecekti coçuklar çabuk zengin olabiliyor ama terör bitmiyor ne güzel ninni uyusunda büyüsün ninni coçukken yeniyorda büyüyünce zor hocam zor
    bu þekilde yazýnca dahamý inanýlýr oluyorsun?
    sürekli hükümeti kötüleyince daha mý ikna edicisin?
    þehitlerin verilmesinde suçlu askerde diye banamý diyorsun? birilerine suçu atýnca iþ bitiyor öylemi?
    "%51 aldý çocuklarý zengin olsun" deyip duruyorsun...memleketin yarýsý senin gibi düþünmüyor demekki? eee yarýsýda azýmsanacak bir rakam deðil...senin düþüncelerinde bir hata, yanlýþlýk olmasýn sakýn?... yoksa chp gibi alayýna muhalefeti mi seçtin...iyiyede muhalefet kötüyede...bence muhalefet yapmak isteyenler bu tür haberleri kullanýyor...kendilerine yardýmcý olabilmek için bir önceki mesajýmda farklý haberleride kullanabileceklerini örnekledim..illede muhalefet yapmak için þehit haberi gelmesine gerek yok...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bakanlarý millet vekili yapmayýnca iþ tamam oluyor adamlarý adalet önüne neden çýkarmýyorlar neden korkuyorlar millet vekili yapma tamam neden askerle hergün uðraþýrlarken deniz feneri benzeri olaylara hiç deðinilmiyor temizlikten ak ya bizim dertimiz inanýlýr olmak deðil rahatsýz ettiysem kusura bakma ama ÞEHÝTleri kirli amaçlar için kullanaçak kadar düþmedik daha öncede 51 den fazla alanlar þimdi hatýrlayan yok o ölçü deðil iþte yanlýþýnýz bu siz hergez sizin gibi olsun istiyorsunuz itaatkar iþte bu bende yok ya taraf ya bertarafa ben uymam verileçek canýmýz var baþka hesapýmýz yok sen nekadar akp lisn bilemiyorum ama ben kesin chp li deðilim benim cevremde aþýrý inançlý insanlar hep ben akp li deðilim deyip durdular ama 93 yýlýndan sonra bir baktým hepsi akp li çýktý ama o zamana kadar biz akp li deðiliz dediler bildikleri birþey vardýr fetullah hocayý dinlerkende hep vurgulardý siz siz olun kimseyi ürkütmeyin okullar gazeteler hastaneleriktidadar birde cumhur bizden oldu mu zaferi kazandýðýmýz zaman derdi iþte zaman o zaman KUTLU olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu þekilde yazýnca dahamý inanýlýr oluyorsun?
    sürekli hükümeti kötüleyince daha mý ikna edicisin?
    þehitlerin verilmesinde suçlu askerde diye banamý diyorsun? birilerine suçu atýnca iþ bitiyor öylemi?
    "%51 aldý çocuklarý zengin olsun" deyip duruyorsun...memleketin yarýsý senin gibi düþünmüyor demekki? eee yarýsýda azýmsanacak bir rakam deðil...senin düþüncelerinde bir hata, yanlýþlýk olmasýn sakýn?... yoksa chp gibi alayýna muhalefeti mi seçtin...iyiyede muhalefet kötüyede...bence muhalefet yapmak isteyenler bu tür haberleri kullanýyor...kendilerine yardýmcý olabilmek için bir önceki mesajýmda farklý haberleride kullanabileceklerini örnekledim..illede muhalefet yapmak için þehit haberi gelmesine gerek yok...
    selametle...
    Sayýn Osmann ,
    Bu foruma üye olduðumdan beri yazýlarýnýzý ve yorumlarýnýzý dikkatle okurum.Þunu söylemeliyim bana göre yorumlarýnýz harika.düþünen akýllý baþýnda bir insanýn yorumlarý.Herkes herkezin yorumunu okuyup akýl süzgecinden geçirip bilmediði þeyleri öðrenebilir yada yok arkadaþ sen yanlýþ biliyorsun diyebilir. gelelim benim yorumlarýma...
    Ben bu AKP ye kurulduðundan beri hiç oy vermedim.Yani baþlarda tam bir Akp düþmanýydým.31 yýllýk ömrümde özellilke terörün zirve yaptýðý dönemleri iyi bilirim.O zamanlar çocuktum ama aklým eriyordu bu durumlara.O zamanlar anlayamadýðým Uður mumcular , Turgut Özallar , Cem Erseverler yada büyük karakol baskýnlarýnda ölen o yiðitler kimdi ve neye öldüler hiç anlamazdým Taki kendimde askere gidip oralarý görüp terörisler avucumuzun içindeyken hepsini geberdecekken bir emierle gitmelrine izin verdiðimizde, telsizden gelen anonsta "eðerr teröristleri vurursanýz hepinizin anasýný avradýný s........m" diyen komutanýn sesini duyduðumuzda ordaki herkes anlamýþtý geçmiþten bu güne cerayan eden olaylarý ve neden baskýnlarda büyük kayýplar verdiðimizi.....
    Þunu bir kere kabul edelim ordumuzun içinde irili ufaklý bir sürü hayin oldðunu. Bunlarýn bir kýsmý toplumun diðer sivil kesimlerinden de adam alarak dýþ destekte cabasý çeteleþip bu ülkede mevcut hükümetlere istediklerini yaptýrmaya kalktýlar .bazý hükümetler yýldý uysal kediyi oynadýlar bazýlarý karþý geldi çeþitli tezgahlarla düþürüldüler.O tezgahlar ve iftiralar þimdilerde ortaya çýkýyor.
    Ýnsanýn aklýna geliyor koskaca komutanlar Atatürk'ü de dillerinden düþürmüyorlar . Cumhuriyetimizin yýlmaz bekçileri bunlar nasýl hayin olabilir hemde Atatürk'çüler.... Atatürk'ü ve ilkelerini özellikle laikliði kendilerine kalkan yapýp ve yanlýþ tanýmlayarark kendileri gibi düþünmeyen inanmayanlarý yok etmeye çalýþýrlar. Eminim Atatürk yaþasaydý bunlarýn hepsini astýrýrdý.Bir kere asker dediðin komutan dediðin inançlý olmalý yoksa nasýl kazanýrdýk kurtuluþ savaþýný inanç olmasaydý.Askerde operasyona çýkarken bir kýsým komutanlar hasta olup revire giderken bir kýsým da operasyondan önce namaz kýlýp Allahým bana þehitliði nasip et diyim çelik yeleksiz askerin önünde yola koyulduðuna çok þahit oldum.
    Bu tip hainlarin akademisyen ayaklarýda kendi bulunduklarý üniversitelerde ne kadar akýllý bilim adamý var ise çeþitli nedenlerle adamlarý küstürüp kaçýrdýlar yada attýrdýlar.Türkiye'yi ileriye görürecek bir çok insana kýyýldý,yokkedildi.Orduada ise nice gerçek subaylar ve generaller kendileri gibi düþünmeyen karþýtlerý tarafýndan þehit edildiler. Eþref Bitlisler, Bahtiyar Aydýnlar...Bu ülkede terörün bitmesini istemeyen rant saðlayanlar var. terör olduðu sürece güçlü Türkiye olmaz ve o bölgelerde süreekli silah ,uyuþturucu v.s kaçakçýlýðý olur rant saðlanýr.Ýþte bu tezgehlar gün yüzüne çýkýyor,bu haltlarý yiyenler kendilerini tanrý gibi görenler, asla yargýlanamayýz diyenler þimdi yargýlanýyor. Yargýlanýnca da sivil dikta , demokrasiye darbe, ordunun motivasyonu bozuluyor komutanlar içerde asker nasýl savaþacak fasa fiso..Bu pislikler bir temizlensin iþte asker o zaman savaþýr.
    Bu AKP hükümeti baþa geldiði zaman bir baktýlar aha bizim gibi düþünmeyen bir hükümet hemen alaþaðý edelim deyip tonlarca plan yaptýlar yakalanýncada Atatürk'ün arkasýna sýðýndýlar. Hükümeti halkýn gözünde küçük düþürmek ve lanetlettirmek için askerleri feda ettiler Büyük karakol baskýnlarýnda savunmasýz ve yardýmsýz býrakýlan askerler þehit oldular.Tüm baskýnlar an be an genel kurmaydan uydu üzerinden izlendi.Satýlýk paþalar kendi askerimizi mayýnladý , teröristleri çoban zannetti. Tek istedikleri hükümeti alaþaðý etmekti çünkü bu kükümet Türkiyeyi ileriye götürüyordu.. Ordumuzda yapýlan savunma ihalelelrinin tamamýnýn ÝSRAÝL tarafýndan alýnmasýnda bunlarýn parmaðý vardý.Özellikle Çevik Bir denen soysuzun.Hükümetin demokratik açýlýmýna ilk baþlarda
    ben de gýcýk olmuþtum Ama bakýyoruz ki bundan ilk baþta rahatsýz olan PKK nýn ta kendisi.. demekki az veya çok iþe yarayacakmýþ ama suyu çýktý.Düþünün Türkiye tam ileriye gidecekken , dünya sahnesinde etkili bir konum elde edecekken böyle olaylar oluyor.Bunlar iç pisliklerin dýþ pisliklerle ortaklaþa çalýþmasýnýn ürünüdür.Azýcýk düþünelim lütfen.... Son olarak 4 paþa býraktý görevi...neye terfileri yüüzünden ... ULAN adama sorarlar silvanda 13 erimiz yanlýþ sevk ve idareden 4 gün gezdirildikten sonra kolay hedef olup þehit olunca içinize batmýyorda içerdeki kaos paþalarý terfi etmedi diye içerleyip istifa ediyorsunuz.. Sizin gibilerin bu orduda yeri yok defolun gidinde askerlerde satýlmadan ,yerleri pkk ya bildirilmeden gönül rahatlýðý ilae savaþsýnlar....
    SON BÝR DÝPNOT: Bu baþbakanýn sürekli olarak CHP lideri Kýlýçtaroðluna SSK genel müdür olduðu dönemde zarar ettirmesini kullanarak vurmasý ilgimi çekti ve olayý birde ben araþtýrdým.Baktýmki zarardan ziyade o dönemlerde ölü , veya yaralý olarak ele geçirilen PKK lýlarýn üzerlerinde SSK mühürlü ilaçlar ele geçirilmiþ. KEmal KILIÇTAROÐLUNUNDA ÇOÐU BDP LÝ GÝBÝ ALEVÝ KÜRT KILIÐINDA ERMENÝ OLDUÐUNU ÝDDÝA EDEN KAYNAKLARA ULAÞTIM......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

osman pamukoðlu paþanýn "unutulanlar dýþýnda yeni birþey yok" isimli kitabýnda pkk nýn bitmemesi için neler yapýldýðý yazýyor...herkesin okumasýný tavsiye ederim...
    özellikle sana can123...heyecanýný anlýyorum. ama tek taraftan bakma bilader...bilmediðimiz neler var bir bilsen?
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilmediðimiz çok þey var doðru mesala özal öyle yapardý gizli kapaklý ne konuþuldu ne karar alýndý kimbilir zamanýnda baþbakan belediye baþkanýyken baþbakan sayýn gül ve vecdi koru 8saat boyunca ne konuþtu neler karara baðlandý bir bilebilsek o zaman bende sizin gibi durmak yok yola devam diyebilirdim diyorum çünkü okumayý ve araþtýrmayý severim selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeter artik

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri