Allah kabul ederse tutuyorum..tutmayan arkadaşlar da ( sağlık sorunu olmayanlara ) en azından bir niyetlensinler,inanın hiç de zor değil...
Evet Tutabiliyorum
Hayır Malesef Tutamıyoruım
Allah kabul ederse tutuyorum..tutmayan arkadaşlar da ( sağlık sorunu olmayanlara ) en azından bir niyetlensinler,inanın hiç de zor değil...
oruç ne kadar zor geçerse okadar sevabı var tavsiyem herkes tutsun yarın geç olabilir allah herkesin yardımcısı olsun somaliye bakın ve şükür edin
Allahıma şükürler olsunki sağlığım yerinde ve tutabiliyorum...
dinimizde asker olanlara oruç yiyebilir diye bir kural yok tutmuyorsan senin bilecegin bir şey olayı askeriyeyle bagdaştırma o bölgede çok arkadaşda oruç
tutuyor saglıklı her insana oruç farz kılınmıştır
şehitlikten bahsetmişsin şehitligide islam dini veriyor şehit olanlara akp veya pkk vermiyor arkadaşım ama aynı din oruçta tut diyor din bir bütündür işimize gelen tarafını alıp işimeze gelemeyen tarafını alamayız bu her kez için geçerlidir
Konu tavlusun tarafından (13-08-2011 Saat 04:52 ) değiştirilmiştir.
elhamdülillilah tutuyoruz sıcak soğuk farketmez müslüman affetmez![]()
adanadayım oruc tutmak zor
Oruç müslümanın rabbine karşı yükümlülüğüdür. ÖZEL BİR İBADETTİR. Tutabilmek ne güzel oluyor..
Arkadaşlar allah tutanların kabul etsin fakat ben de tutamıyorum mesleğimiz Demir Çelik haliyle Ateş içerisin deyiz
Anket süresi doldugu için konu kapanmiştir
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri