Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: HepsiBurada.COM ürünleri gelmeyen varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon9 HepsiBurada.COM ürünleri gelmeyen varmý?

Bundan 32 gun önce hepsi buradadan ürün aldým halen gelmedi telefon numaralarýda cevap vermiyor birkaç kez e mail attým tasýnýyoruz bir baþka yere diye msj atmýþlar ürünlerden haber yok paket asamasýnda yazýyor daha önce cok kez alýþveriþ yapmýþtým böyle sorunlar olmadý sorun yasayanlar varmý arkadaþlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta bu taþýnma olayý doðru.
    yaklaþýk 45 gundur ürününü alamayanlar var.
    Ben surekli HB'yý takip ediyorum. Hatta almam gereken ürünler var fakat bu taþýnma olayýndan dolayý sipariþ vermiyorum. Sipariþini iptal edip, paraný alabiliyorsan dene.
    Ama aciliyeti yoksa beklemeye devam et.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öyle durum varsa taþýnma olayý bitinceye kadar biþey almamak gerek bence þahsým adýma...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben daha evvel aldým bir kaç þey. 2 günde gelmiþti. taþýnma olayýndan haberim yok.
    yok ta bir sipariþ 1 ayda gelmezmi yahu? kos koca holdinglerin ana binalarý bile 3 günde taþýnýyor...bu nasýl iþ? 2.haftada göndermeleri gerekirdi.
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bende ayný durumdayým

16 temmuzda sipariþ verdim.hala gönderecekler.ayný mesaj banada geldi taþýnýyoruz diye.böylesine köklü bir siteye bu gecikmeler yakýþmýyor.soru soruyorsun ona bile cevap vermeleri bir haftayý buluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hb taþýnýyor evet bi süre önce yarýsý taþýnmýþtý firmanýn. Ben sancaktepe tarafýnda ikamet ediyorum koskaca bi depoya geçiyorlar bizim orada.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hizlial.com için bir kampanya vardý. 20tl hediye çeki veriliyor 100tl harcamalarda kullanmalýk. hepsiburada aksamaya baslayýnca hizlial.com canlandý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Taþýnma olayý varsa uzun sürecektir , ben daha önce çok alýþveriþ yaptým hepsiburadadan , hiç sorun yaþamadým , en fazla 3 günde geliyor ürünler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sorun yaþamadým her alýþveriþimi oradan yaparým hergünde tanýtým mail leri gelir bir yalnýþlýk olmasýn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fýrsat ürünü .com die bir siteden led tv aldým acunun reklamýný yaptðý o ses türkiye yarýþmasýnda reklam yayýnlýyordu acun neyse aldýk þimdi site diyorki para geri iade edilecek diye açýklama yaptý ama para hala yatmýþ gözükmüyor bankaya sorduðumda. ne yapýcam bilmiyorum kanuni olarak ne yapmak gerek ürünü almayý ben iptal etmedim bütün herkesin iptal etti fýrsat ürünü sitesi. ben ürünü almak isitoyrum para iadesi deðil bana sormadan iade yapýcaz diyorlar parayý ben tüketici olarak ne yapabilirim oldukça maðdurum bir alýþ veriþ sitesi müþterinin talebi olmadan satýþý iptal edebilirmi????
    Konu gs78 tarafýndan (18-10-2011 Saat 19:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri