Sporting Lizbon'dan transfer teklifleri aldýðý iddia edilen Ricardo Quaresma, “Yönetim ve taraftarlar beni, ben onlarý seviyorum. Beþiktaþ'tan ayrýlmak için bir nedenim yok .''dedi.
Siyah-Beyazlý taraftarlarýn favori ismi Ricardo Quaresma’nýn eski takýmý Sporting Lizbon’la temasta olduðu, Portekiz temsilcisinin bu transfer için 10 milyon Euro’yu gözden çýkardýðý iddia edilmiþti. Siyah-Beyazlý taraftarlar bu haberleri endiþeyle karþýlarken, Q7’den yüreklere su serpecek sözler geldi.
‘Bu kulüp sahip çýktý’
Antrenmanlardaki eðlenceli tavýrlarýyla dikkat çeken ve takýmýn neþe kaynaðý olan Ricardo Quaresma, “Beþiktaþ formasýyla kendimi buldum. En zor günümde bu kulüp bana güvendi ve sahip çýktý. Yönetim ile taraftarlar beni, ben de onlarý çok seviyorum. Ayrýca Ýstanbul’a da ayak uydurmuþ durumdayým. Beþiktaþ’tan neden ayrýlayým ki? Bu tip haberlere aldýrýþ etmiyorum, çünkü her zaman çýkýyorlar” ifadesini kullandý. Þike davasýyla ilgili de kýsa bir yorumda bulunan Portekizli yýldýz, “Hocamýza ve yöneticimize güvenimiz tam. Kupayý hakederek kazandýðýmýzý tüm Türkiye gördü” dedi.
Fanatik

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri