neden vergi vermesinlerki, onlarda bu ülkenin anti sosyal vatandaşı,bu ülkenin vatandaşı çalışacak didinecek vergi ödeyecek elektrik ödeyecek çabası fatura ödeyecek, her türlü şartlara adepte olacak, eeee afrikalı zencilerde çalışacak vergi ödemiyecek olacak işmi bu şimdi, sizlere kenan evrenin TÜRKİYE CUMHURİYETİ için ve ülkenin vatandaşı için yaptığı zararı kısmen hatırlatmak istiyorum.aslında ergenekona alınması gereken ilk kişi o, şimdi zamanında afganları topladı hatay serinyola yerleştirdi, bedava ev verdi. elektrik faturaları yok vergileri yok su faturaları yok hiç bir fatura yatırmadan asalak gibi yaşayacaklar hatta ve hatta o zamanda maddi yardımdada bulunulup sıfır araba alana vergi matrahı bile koymadılar, hadi gayri buyrun ben bu tür insana hakkımı nasıl helal ederim, saygılarımla aliharbiye.
Nötig Arkadaşlar hiç kimseye gıcıklık olsun diye bu mesajı yazmadım ama bazen olan şeyler bizim zorumuza gidiyor bizim vergi borcumuz olsun zorla icra yoluyla bizden alırlar ama iş başkasına gelince bırak ödemesin. neyse şimdilerde herşey değişti ben recep tayyip erdoğan başbakanımıza çok güveniyorum ve o her insan için ne yapması gerektiğini çok iii bildiğini düşünüyorum, ve aklın yolu birdir diyorum sağlıcakla kalın.
Yer imleri