REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Galatasaray 3-0 Liverpol

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Galatasaray 3-0 Liverpol

    Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'ndaki hazırlık mücadelesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, İngiliz takımını 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.



    Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam eden Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile Türk Telekom Arena Stadı'nda karşılaştı.

    Maçın başından sonuna kadar oynadığı etkili futbolla izleyenleri kendine hayran bırakan sarı-kırmızılı takım, Milan Baros'un 8. ve 40. dakikalarda, Elmander'in de 85. dakikada attığı muhteşem golle attığı golle Liverpool'u, TT Arena'da bu sezon çıktığı ilk maçta 3-0'lık skorla devirdi.

    GALATASARAY'IN KADROSU: Aykut (Ufuk), Sabri (Emre Çolak), Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta (Çağlar), Ujfalusi (Semih Kaya) , Felipe Melo (Ayhan Akman), Kazım (Elmander), Selçuk (Ceyhun), Arda, Baros (Stancu)

    LIVERPOOL'UN KADROSU: Doni (Dk.46 Brad Jones), John Flanagan, Sotirios Kyrgiakos, Jack Robinson (Dk.46 Alberto Aquilani), Emiliano Insua, Martin Kelly, Christian Poulsen, Philipp Degen (Dk.46 Dirk Kuyt), Jonjo Shelvey, Joe Cole, Andy Carrol

    YENİ TRANSFERLER TANITILDI

    Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferleri, maç öncesi özel bir gösteriyle taraftarların önüne çıkarıldı. Türk Telekom Arena'nın stat hoparlörlerinden önce yeni transfer edilen oyuncunun numarası ve adı anons edilirken, ismi okunan oyuncu sahaya çıkarak taraftarların karşısında yerini aldı. Yeni transferler Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Johan Elmander ve Tomas Ujfalusi sırayla sahaya çıkarlarken, taraftarlar bu isimlere alkışlarla destek verdi.

    Fatih Terim YUVAYA DÖNDÜ

    Teknik direktör Fatih Terim, 3. kez görev aldığı Galatasaray'da sarı-kırmızılıların yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya ilk kez takımının başında çıktı. İstanbul'da Galatasaray taraftarlarının karşısına en son, 2003-2004 sezonu 26. haftasında 20 Mart 2004 tarihindeki Çaykur Rizespor maçında çıkan Fatih Terim, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-1 mağlubiyetle tamamlanan bu müsabakanın ardından görevi Gheorghe Hagi'ye bırakmıştı. Galatasaray taraftarları 6 yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden göreve gelen Fatih Terim'i adeta bağrına bastı. Taraftarlar, üzerinden Fatih Terim'in resmi bulunan ve “Kavga daha büyük, idealler zaten büyük, Galatasaray tek büyük” yazılı bir pankart astılar.

    İNTER MAÇININ KADROSUNDA 2 DEĞİŞİKLİK

    Teknik direktör Fatih Terim, Liverpool karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'de, İnter ile yapılan karşılaşmanın ilk 11'inden 2 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam, İnter maçında sahaya ilk 11'de çıkan oyunculardan Ayhan ve Elmander'i Liverpool karşısında yedek oturturken, Melo ile Baros'u ise sahaya sürdü. Ayrıca, yeni transferlerden Berizalyalı Feipe Melo da Galatasaray formasıyla ilk maçına Liverpool karşısında çıkmış oldu. Öte yandan, maç öncesi basın mensuplarına dağıtılan kadro listesinde Galatasaray'ın yedekte olan bir çok oyuncusunun ilk 11'de, ilk 11'de olan bir çok oyuncunun ise yedekte olarak gösterilmesi dikkat çekti. Hatalı kadro listesi, basın mensuplarının tepkisine neden oldu.

    FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

    Galatasaraylı taraftarlar, adı şike iddialarına yönelik soruşturlmada geçen ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Karşılaşma öncesi stat tribünlerinde henüz yerlerini almamış olan taraftarlar, ligden düşme cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya olan rakiplerine yönelik, “Kümede kal Fenerbahçe” tezahüratı yaptılar.

    INSUA, GALATASARAY'A KARŞI

    Liverpool'un Galatasaray maçı için sahaya sürülen ilk 11'inde, tanıdık bir isim de yer aldı. Sarı-kırmızılıların geçen sezon Liverpool'dan kiraladıkları ve sezon sonunda takımına geri dönen Arjantinli oyuncu Emiliano Insua, bu kez eski takımına karşı Türk Telekom Arena'da sahaya çıktı.

    LIVERPOOL'LA 6. MAÇ

    Galatasaray, özel maçta konuk ettiği Liverpool ekibiyle tarihindeki 6. müsabakasını oynadı. Daha önce 5 kez karşı karşıya gelen iki takım, ilk olarak 2001-02 sezonu Şampiyonlar Ligi grup maçında Anfield Road'da kozlarını paylaşırken, bu müsabaka 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu maçın rövanşında ise iki takım Ali Sami Yen Stadı'nda da yenişemeyerek 1-1'lik skorla 90 dakikayı tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, 2003 yılında gerçekleştirilen Amsterdam Turnuvası'ndaki özel maçta Liverpool'u 2-1 yenerken, 2006-2007 Şampiyonlar Ligi gruplarında bir kez daha eşleştiği rakibine deplasmanda 3-2 yenilip, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki ikinci maçı ise bu kez aynı skorla kazanmayı bildi.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    hazırlık maçı havasından çok bizimkiler final havsına kaptırmışlar kendilerini

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    hazırlık maçlarında hersey belli olmaz gsler

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı köseoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazırlık maçlarında hersey belli olmaz gsler


  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Aslanlarım benim helal olsun hepsine (ayhan hariç )

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    gs eski günlerini geri döndü süper maç oldu
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    g.saraylı değilim ama keşke golleride olsaydı veya nereden bakalım

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    g.saraylı değilim ama keşke golleride olsaydı veya nereden bakalım
    nedemek şimdi bu....
    CİMBOMLU

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    aslanım aslanım cim bom bom

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nedemek şimdi bu....
    video eklense daha iyi olurdu demek istemiş arkadaş demek istediği bu!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •