REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atlanta hdbox t tuşlu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı coco035 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş biliyorsunki atlanta nın da klon var piyasada ben ürünüme güveniyorum illa satacam diyede birşey yok saygılar
    yani tabi sen satıcısın istedigin fiyata satmakta serbestsin ama bende aynı cihazdan var o kadar araştırdım piyasası belli iyi satışlar
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani tabi sen satıcısın istedigin fiyata satmakta serbestsin ama bende aynı cihazdan var o kadar araştırdım piyasası belli iyi satışlar
    selametle
    haklısın kardeş 350-450 arasında satılıyor biliyorum ama satılmazsa diğer odaya koyarım dursun sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı coco035 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın kardeş 350-450 arasında satılıyor biliyorum ama satılmazsa diğer odaya koyarım dursun sorun yok
    paraya ihtiyacın yoksa dursun satma canavar gibi cihaz artı en net görüntü bu cihazda diyebilirim dremabox 500 hd denedim o bile bu kadar net görüntü vermiyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri