Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Teoman 'pes' dedi müziğe veda etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teoman 'pes' dedi müziğe veda etti

Ünlü sanatçı, internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Artık pes diyorum. Müziği bırakıyorum. 3 Eylül Berlin son konserimdir" dedi

Teoman, müziği bıraktığını açıkladı. Teoman kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada, müziği bırakma kararını 1.5 yıl önce aldığını ancak bugüne kadar sakladığını belirtti. Sanatçı, müziğe veda etmesinin nedenlerini ise şu sözlerle açıkladı:

"Müziğin hayatındaki önemine rağmen hep olduğum kişi kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım. Neyse, işte bu hayal artık beni tatmin etmiyor. Gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim. Ama bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum. O yüzden pes diyorum. Böylece düzelmesi aslında çok uzun yıllar sürecek problemleri 1.5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim."

Teoman açıklamasına, "Bu bir hüzün yazısı değil, bir rahatlama yazısıdır" diye nokta koydu.

Müzik kariyerine 1986'da kurduğu Mirage adlı grupla başlayan Teoman Mavi Sakal, Indians, Black Rose, Işığın Yansıması gruplarında çalıştı. İlk solo albümünü 1996'da çıkartan sanatçı, "Sus Konuşma", "O", "Bazı Yalanlar" ve "Gemiler" gibi şarkılarıyla kısa sürede parlak bir başarıya imza attı. "Paramparça", "17" ve "İki Yabancı" gibi şarkıları ise klasikler arasında yerini aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isabet olmuş çok iyi bir karar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kral TV ve Kral Pop, müziği bırakacağını açıklayan Teoman için kampanya başlattı.

Teoman‘a “Bizimle Kal Teoman...” demek isteyenler aşağıda belirtilen adreslerden çağrı yapabilirler:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

facebook.com/kralpop

twitter.com/kralpop

Canlı Yayın Telefon Numarası : 0212 / 304 03 53

Medyatava

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre müziğinden ziyade yaşantısı ve tarzıyla dikkatimi celp eden bir kişi kişiden kişiye değişir kimisi dış görünüş önemli değil müzik der ama bana göre tam tersi o sebeple ben sevmiyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok bile geçkaldı..
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kişinin özel hayatı beni ilgilendirmez besteci ve yorumcu olarak severek dinlerdim kendisini ne diyelim hakkında hayrlısı olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aman Üzüldümmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kötü örnektin zaten.. Farkedip bırak isterdim ama böyleside makbul oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri