Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Futbol u Bırakırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Futbol u Bırakırım

Şi***e adının karıştığı iddialarına Alex'ten sert yanıt: “Eğer herhangi bir kişi, bu saha dışı olaylara katıldığıma dair bir virgül bile kanıtlarsa, futboldan bütün kazandıklarımı geri veririm ve aynı anda futbolu bırakırım.”

Bir gazetede yer alan, “Fenerbahçe Yönetimi’nin yaptığı şikeden haberi vardı” iddiasına, Fenerbahçe Kaptanı Alex’ten sert ve bir o kadar anlamlı bir yanıt geldi. Kendisine ait internet sitesine, “Türk futbolunda kaos” başlıklı bir yazı yazan Brezilyalı yıldız, soruşturma hakkında hiçbir zaman konuşmadığını ve konuşmayacağını belirterek, “Çünkü benim konuşacağım konu değil. Böyle bir şey yapmam çünkü herşeyden önce ben bir futbolcuyum. Kulüp yoneticileri ile pazarlıklar ya da politika hakkında konuşmam. Sadece futbol hakkında konuşurum. Futbol kulislerinin içerisinde hiçbir zaman bulunmadım, hiçbir zaman bu şekilde kendimi kirletmeyeceğim gibi, bu olaylardan nefret ederim. Ben futbol oynayıp, saha içerisindeki sıkıntıları çözmek üzere yetiştirildim. Kazanarak, kaybederek ama her zaman futbolun taleplerine saygı duyarak hareket ederim. Maalesef son bir ay içerisinde futboldan konuşulmuyor” dedi.

‘Katılımım saha içinde’
    Surpriz, üzüntü ve ozellikle de öf***i İstanbul’a döndükten sonra daha fazla yaşadığını vurgulayan Fenerbahçe Kaptanı, “Bir gazetede ismimin savcı tarafından yürütülen bu soruşturmanın içine katıldığı yönündeki haberi gördüm. Evet, benim katılımım etkili oldu ama benim katılımım saha içerisinde oldu. Deli gibi çalıştım, zamanımdan fedakârlık ettim, ağrılarla oynadım, limitime kadar zorladım ve bu yüzden 28 tane gol attım ve bir sürü gol pasında pay sahibiydim. Ben bunları yaparken takım arkadaşlarımın da aynısını yaptığını gördüm. Hukuka aykırı hiçbir durumun içerisinde ismimin geçmesine izin vermem, vermeyecegim. Benim ismim ve karakterim, ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. Eğer herhangi bir kişi, bu saha dışı olaylara katıldığıma dair bir virgül bile kanıtlarsa, futboldan bütün kazandıklarımı geri veririm ve aynı anda futbolu bırakırım. Türkiye Futbol Fedarasyonu’nun kararının beklentisi içerisindeyim ve aynı zamanda Türk Futbolu’nun ileriye gitmesinin destekçisiyim” açıklamasını yaptı. Alex, yazısında çok sert, zorluk derecesi yüksek, unutulmaz maçlar oynadıklarını dile getirip, bazı karşılaşmalardan örnekler verirken, sonunda prim ve prestij kazandıklarının, sahada Şampiyonlar Ligi’ndeki yerlerini kazandıklarını ve taraftarlarla birlikte hakettikleri kutlamalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

‘Adım herşeyin üzerindedir’
    Şike soruşturmasına isminin karıştırılmasına büyük tepki gösteren Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, “Benim ismim ve karakterim, ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. Hukuka aykırı hiçbir durumun içinde adımın geçmesine izin vermem, vermeyeceğim” dedi.
    Fanatik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten adı geçöen açıklansın ben bırakırım diyor yakında çogu açıklanacak bakalım kaçı bırakacak
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alexin şike yapabileceğine inanmıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alexin şike yapabileceğine inanmıyorum...
    aziz yıldırıma inanıyormuydun
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aziz yıldırıma inanıyormuydun
    sizde inanmak istediklerinizemi inanıyorsunuz.ortada basında dolaşan çoğu çamur at izi kalsın misali haberler.iki tane ortam çocuğu spor habercisi bile olmayan rasim ozan ve mehmet baransu almışlar sazı eline istediği tele vuruyor.malum her şeyde oldukları gibi TARAF lar.alex i basın yoluyla yıpratıp kaçıtmak şi***le alakalı değil sadece fenere şike haberlerinden daha büyük darbe vurmaktır..diana taurasi olayı hala hafızamızda belki alexde cim boma gelir ne dersiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerin işi bu saatten sonra zor bakın lig başlayınca türübunlerden neler olucak hep beraber görücez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkede bırakın alexi azizi parayı gören herkes şike yapar kimse masumum diye atlayıp zıplamasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alex bu ül***e gelmiş en kaliteli futbolculardan, gitmesi kayıp olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee adamı ne bozarmış , ya para bozarmış , yada kadın , milyonları kazanıyorlar yetmiyor , birde şike işlerine giriyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alex olsun diger yabancı futbolculardan bir kaçı "fenerbahçe küme düşerse"ben fenerbahçede kalamam cümlesi açık ve net olarak belirtilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri