ağzı olan konuşuyor..
ağzı olan konuşuyor..
bu konuda yorum bile yapmak istemiyorum dini bile alet ediyorlar artık
yaşar hoca kendini güncelleştirmek için bu palavrayı ortaya attığını sanıyorum..çünki hocanın chp serüveni hatırı sayılır harcama sonucu gelen milletvekilliğinden ne olduysa bu saflardan ayrılıp ardından birde ne üdüğü belli olmayan bir partinin başkanlığını bir seçim sonrası bırakıp ortadan kaybolması maddi açıdan bayağı kesat bir hasat oldu hoca için...buna birde evdeki hanımdan boşanıp(öyle biliyorum)yeni bir hatunla birlikteliği hocaya beyaz bayrağı çekmese bile sopanın ucuna geçireyimmi geçirmeyeyimmi ikilemi yaşatırken yaşara,özellikle atv'deki haftanın hergünü çıktığı şaşalı ve paralı günlere dönme gayretiyle verilmiş bir demeç....yanlışmı bence yanlış...bakalım kendi yanlışını fark edecekmi....
CİMBOMLU
üzmez ile ilgili bir konumudur bu? üzmez yaptıda ses mi çıkarılmadı? (üzmezin konusu zamanında forumda işlenmişti) sırf cevap vermiş olayım diyemi yazıyorsun bunları yoksa bilerekmi anlamadım... konu ile alakalı olmayan şahisları ve konuları ortaya sürüyorsun. sanki millet gerçekten dediğin şekilde taraf tutmuş gibi bir izlenim vermek için... bumudur niyetin? bu konu ile alakalı olarak söyleyeceklerin üzmezmi? bu kadarmı? imam ne yaparsa yapsın dedikten sonra söyleyecek pek bişey kalmıyor aslında. imam önder demek.önder...önder ne demek?
imam senin için sadece camide namaz kıldıran görevliyemi denir? neyse kapatıyorum konuyu.
baştada dediğim gibi. hz ömerin imanından şüphe eden varsa, teravih namazındanda şüphe edebilir...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri