REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Dreambox 500

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500

herkese hayirli aksamlar ve hayirli ramazanlar,benim sorunum söyle dreambox 500 aldim,aldigim gün ceyrana takdim yesil yaniyor yani calisiyor ama görüntü yok kapatiyorum kapanmiyor cünkü kapatinca kirmizi isik yanmasi lazim ama yanmiyor devamli yesil yaniyor bana yardimci olursaniz cok sevinirim,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim senin dreambox çökmüş. rs 232 ile image yüklemen gerekiyor. Bunu içinde biraz bilgiye ihtiyacın var. eğer ben yapabilirim diyorsan elinde rs 232 kablon varsa başlayabilirsin. gerekli olan bir image ve loder. aşağıya veriyorum anlatım şekliyel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ... burdan dreamupla 4.20 yazılım yükle düzelir kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Çökmüş Dreambox DM 500S Kurtarma

Çökmüş Dreambox DM 500S Kurtarma
    İmage yükleme işlemi bittikten sonra açılan pencerede OK tuşuna basınız ve cihazınızın fişini çekip programı kapatınız. Böylece cihazınıza yeni image yüklenmiş olacak ve kullanıma hazır hale gelecektir.
    İYİ SEYİRLER!!!
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi ellerinize kollariniza saglik yardimlariniz icin,ben anlamiyorum bu isden bana teamwiverden yaparsaniz cok sevinirim hem görmüsde olurum isterseniz msn adressimi ekleyin uygun bir zamanda ayarlariz bilgisayardan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayirli geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lig tv almak istiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri