REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Drogba'da sıcak gelişme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Drogba'da sıcak gelişme

Yönetim, haftalarca uğraşmasına rağmen Drogba'nın transferinde ilerleme kaydedemeyince, bu oyuncudan vazgeçmişti. Ancak yaşanan son gelişmenin ardından tecrübeli forvet yeniden gündeme geldi.

Dünyaca ünlü bir golcü transfer etmek isteyen Galatasaray’ın ilk hedefi Didier Drogba’ydı. Oyuncuyla her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen, Chelsea yeni bir forvet almadığı için Fildişili yıldızı bırakmadı. Ancak teknik direktör Villas-Boas, hazırlık maçlarında tecrübeli oyuncunun performansından memnun kalmayınca, Anderlecht’in genç yıldızı Romelu Lukaku transfer edildi. Bu haber, Sarı-Kırmızılılar’da heyecan yarattı. İtalyan basınında geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde, Galatasaray’ın sessiz bir şekilde Drogba için girişimlere devam ettiği belirtiliyordu. Yönetim öncelikle Fatih Terim’le biraraya gelecek. Drogba’dan vazgeçilince, tecrübeli teknik adam forvet için Adebayor, Berbatov ve Forlan isimlerini yönetime vermişti. Yaşanan son gelişmelerden sonra, Terim yeniden Drogba’yı transfer listesinin başına alabilir. Bu transferde şu anda en önemli sorun olarak Drobga’nın vergiler düşüldükten sonra yıllık yaklaşık 5 milyon Euro kazanması. Ancak yönetim, ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar olduğunu söylemesine rağmen Felipe Melo, Fernando Muslera ve Tomus Ujfalusi transferleri için yaklaşık 17.75 milyon Euro (43.66 milyon TL) ödemişti. Taraftarın çok istediği Didier Drogba için Ünal Aysal’ın her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu öğrenildi. Bu arada Glasgow Rangers menaceri Ally McCoist’in de Fildişili yıldızı istediği ve yakın arkadaşı olan Villas-Boas’a bu talebini ilettiği belirtildi
    Fanatik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

drogba çok iyi bir futbolcu turkiyeye gelmesi cok iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence fosil bir oyuncu , 33 yaşında adam yaa =) şaka gibi bastonla mı oynatacaklar bunu , ne işi var Galatasaray'da , nere giderse gitsin bizden uzak olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saçma sapan haberlere devam işte..

Yonetim transferi durdurmuş. Beklemeye almışlar şu son duurmlardan dolayı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw gelmesin arkadaş gelmesin!!! ömrümden ömür yedi her sabah drogbayla yatıp drogbayla kalkıyorduk tam alıştırdık gene başladı drogba sesleri işkence gibi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri