Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yaşar Nuri;Teravih Diye Bir Namaz Yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yaşar Nuri;Teravih Diye Bir Namaz Yok

TERAVİH DİYE BİR NAMAZ YOK

İslam'da teravih diye bir namaz yok. Peygamberimizin bizzat yasakladığı bir şeydir, peygamberimizden sonra bu namazı koydular. Geçen sene bunu Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır söyledi, ben söylememiştim. Ben, "Evinizde kılın" diyordum, Bayındır çıktı, "İslamiyet'te böyle bir namaz yok" dedi. Ben o kadar radikal konuşamamıştım, o yüzden şimdi de söylememizde bir sakınca yok: Teravih diye bir namaz yoktur. Evinde sevap için namaz kılmanın önü açıktır, istediğin kadar kıl fakat teravihi asla camiye sokamazsın, peygamberimiz yasaklamıştır. Çünkü orası riyakârlık yarışına kapalı bir mekan olmalıdır. 20 rekat namaz ne demek, günün bütün namazları 20 rekatı bulmuyor. Siz ikinci bir yükümlülük getirip Müslüman'ın sırtına bindiriyorsunuz, yoktur böyle bir şey. Peygamberimiz dört rekat, bazen sekiz rekat ama hep evde kılmıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi gelde bu yazıya birşeyler yaz kardeşim. Asırlardır süregelen bir ibadet bir kıçıkırık tarafından yapılan açıklama ile tellenmeye başlayacak ve milletin aklı karışacaktır. hadi bakalım Allah sonumuzu hayreylesin. Alimlerden AÇıklama farz oldu. saygılar herkese.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamda bayağa iyi bir alim ama taraf mıdır bertaraf mıdır onu düşünmek lazım yani herşey bakış acısına bağlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki o zaman Peygamberimiz yasakladı o zaman neden her akşam kabede Teravih namazı kılınıyor.

Bu konu çok irdelenir ama her yıl ramazan ayında bu tür konuları işlemek sadece reklamdan ibarettir mademki böle bir şey var neden bu zamanda.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan hocama kesinlikle katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inancı olmayan kişi müslümanım diye geçinir aslını araştırsan ateşe tapanlardandır her halde o günleri yaşamış gibi anlatıyor saygısız insan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başlığı okudum gerisini okumadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cehenemin yarısı yanlış fetva verenlerle dolacakmıs..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teravih nam. dini kitaplarda vs. her yerde var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla böyle birkaç çok bilen alimler var amaçları dine fesat sokmak inanmamak lasım sonucta ibadetin hepsinde hayır ve sevap vardır

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri