paylaþýmýnýz ve hasssiyetiniz için teþekkürler![]()
salih333 Nickli Üyeden Alýntý

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
paylaþýmýnýz ve hasssiyetiniz için teþekkürler![]()
salih333 Nickli Üyeden Alýntý
COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI!
Coca cola yine devrede!!.
Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca-Cola, sanki Amerikanýn en çok vergi veren, Amerika'yý giriþtiði tüm terör olaylarýnda destekleyen, Irak'ta, Afganistan'da, Filistin'de ve dünyanýn heryerinde masumlara yönelik saldýrýlarýn mali destekçisi deðilmiþ gibi,
Asla Unutma!
ASLA UNUTMA!!!
Her Coca Cola Alýþýnýzda,
Her Mac Donald's'a giriþinizde,
Her CareFour Marketlerindeki alýþveriþinizde,
Her Nestle çikolata yediðinizde ya da Nescafe yudumladýðýnýzda
Her Ariel Matik kullanýþýnýzda yukardaki görüntülere ortak olacaðýnýzý unutmayýn!
Bugün bunlarý yapanlarýn Yarýn ayný þeyleri bizlere de yapacaklarýný da unutmayýn!!!
Bu Maili mümkün oldugunca tüm dostlarýnýza Yaygýnlaþtýrýn!...
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
TEÞEKKÜRLER ARKADAÞLAR BU RAYA BÝR MSJ YAZMAK BÝLE MÜSLÜMAN KARDEÞLERÝMÝZE VERÝLEN DESTEÐÝ ORTAYA KOYMAKTADIRmehmet Nickli Üyeden Alýntý
paylaþýmýnýz ve hasssiyetiniz için teþekkürler
FAKAT BEN COCACOLAY LA ÝLGÝLÝ HABERÝ DAHA ÖNCE VERMÝÞTÝM FAKAT FORUM ADMÝNLERÝMÝZDEN ERTEX74 TARAFINDAN EDÝTLENMÝÞTÝR
NEDENÝ ÝSE MARKA KARALAMAYA YÖNELÝK DÝYE
BÝR MÜSLÜMAN BUNU YAPARMI SAYIN ADMÝNÝM SÝZDEN ÖZÜRDÝLÝYEREK SORUYORUM COCACOLA DENEN MARKA MÜSLÜMAN KANI AKITIYOSA
BÝZE NE BU MARKADAN FÝLÝSTÝNDE ÖLEN ÇOCUKLARIN KANINA GÝREN COCACOLA
MARKASINI BEN KARALIYORUM VE BU MARKA KOLA ÝÇMÝYORUM ÇÜNKÝ BÝLÝYORUM KÝ ÝÇTÝÐÝM HER COCACOLA BÝR MÜSLÜMANIN KANINI AKTMAKTADIR
SAYIN ERTEX74 ADMÝNÝM UMARIM BU MSJ MI DA EDÝTLEYEREK
MARKA KARALIYOSUN DÝYE ÝSRAÝL DENEN DEVLETE YARDIMCI OLMASSINIZ
SAYGILAR SUNARIM
SAYIN ERTEX 74 ADMÝNÝM BELKÝ BENÝ BU MSJ IM DAN DOLAYI BANLIYACAKSINIZ
AMA YUKARI LÝNKTE VERDÝÐÝM DOSYAYI ÝNCELEDÝÐÝNÝZDE GÖRECEKSÝNÝZ KÝ
COCACOLA NELER YAPIYOR
SAYGILAR SUNARIM HERKESE.......
Forum kurallarý gayet açýktýr...salih333 Nickli Üyeden Alýntý
TEÞEKKÜRLER ARKADAÞLAR BU RAYA BÝR MSJ YAZMAK BÝLE MÜSLÜMAN KARDEÞLERÝMÝZE VERÝLEN DESTEÐÝ ORTAYA KOYMAKTADIR
FAKAT BEN COCACOLAY LA ÝLGÝLÝ HABERÝ DAHA ÖNCE VERMÝÞTÝM FAKAT FORUM ADMÝNLERÝMÝZDEN ERTEX74 TARAFINDAN EDÝTLENMÝÞTÝR
NEDENÝ ÝSE MARKA KARALAMAYA YÖNELÝK DÝYE
BÝR MÜSLÜMAN BUNU YAPARMI SAYIN ADMÝNÝM SÝZDEN ÖZÜRDÝLÝYEREK SORUYORUM COCACOLA DENEN MARKA MÜSLÜMAN KANI AKITIYOSA
BÝZE NE BU MARKADAN FÝLÝSTÝNDE ÖLEN ÇOCUKLARIN KANINA GÝREN COCACOLA
MARKASINI BEN KARALIYORUM VE BU MARKA KOLA ÝÇMÝYORUM ÇÜNKÝ BÝLÝYORUM KÝ ÝÇTÝÐÝM HER COCACOLA BÝR MÜSLÜMANIN KANINI AKTMAKTADIR
SAYIN ERTEX74 ADMÝNÝM UMARIM BU MSJ MI DA EDÝTLEYEREK
SAYGILAR SUNARIM
SAYIN ERTEX 74 ADMÝNÝM BELKÝ BENÝ BU MSJ IM DAN DOLAYI BANLIYACAKSINIZ
AMA YUKARI LÝNKTE VERDÝÐÝM DOSYAYI ÝNCELEDÝÐÝNÝZDE GÖRECEKSÝNÝZ KÝ
COCACOLA NELER YAPIYOR
SAYGILAR SUNARIM HERKESE.......
1.Büyük yazýyla yazmak baðýrmak anlamýna gelir...!!!
2.Hiç bir yöneticiye þunu yaptýn bunu yaptýn tarzýndan hesap sorucu karalayýcý yazý yazýlamaz...!!!
3.Amaç ne olursa olsun hiç bir kurum kuruluþ hedef gösterilip karalanamaz...!!!
4."SAYIN ERTEX74 ADMÝNÝM UMARIM BU MSJ MI DA EDÝTLEYEREK
SAYGILAR SUNARIM" Bir yöneticiyi mesajýný editle diye aslý olmayan ithamlarda bulunmak ve birilerinin adýna çalýþtýðýný onlara yardým ettiðini ima etmek doðru bir davranýþ deðildir ve tasvip edilemez...!!!
5.Banlama konusuna gelince...Yöneticilerin elindedir ve hiç bir sebepde göstermek zorunda da deðillerdir...þimdi banlasak sizi bizi Ýsrail yada yahudileri tutup kolladýðýmýzý söyleyip suçlayacaksýnýzdýr...???
KONUYU KAPATIYORUM...
Not : Þayet cevap hakkýnýz olduðunu düþünürseniz konu açmak yerine bana Uslubuna uygun Pm yada Mail yazabilirsiniz...Sevgilerimle
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)