Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Suny 25 Temmuz TPS ok yazılımları hk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Suny 25 Temmuz TPS ok yazılımları hk

Bana e mail gönderıyorsunuz sayfayı ziyaret ettığımde yetkımın olmadıgı penceresı karşıma çıkıyor.Lütfen bu şekilde kimse ile artık dilim varmıyor başka türlü yazmaya oyun oynamayınz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aldatma çok yanlış birşey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse kimseyi aldatmaz siz bu forumdan en ufak aldatma gördünüzmü.Evet yazılımlar vardı.yazılımlarda sorun cıktı konuyu kaldırdık.Kimse magdur olmasın diye siz bunu aldatma olarak düşünüyorsanız ben bilmiyorum artık.

Konuyu kaon gurbu test yazılımları bölümüne tasıdım bakın bakalım gerçekten varmıymış böyle bir konu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir daha özellikle bu forum hakkında yalan ,dolan vs şeyler yazanı atarım forumdan
    Konu Admin tarafından (26-07-2006 Saat 07:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sifonfiltresi Nickli Üyeden Alıntı
    Bana e mail gönderıyorsunuz sayfayı ziyaret ettığımde yetkımın olmadıgı penceresı karşıma çıkıyor.Lütfen bu şekilde kimse ile artık dilim varmıyor başka türlü yazmaya oyun oynamayınz.
    Dilinizin varmadıgını söyleyin ne söylecekseniz merak ediyorum anlatmaya çalışıyorum herhalde size sunny bölümündede bu konu hakkında msjlarda özür diledim sanki çok büyük bir gunah işlemişiz gibi.

Bundan sonra bu sekilde hitapla hesap soracaksını< bu foruma gelmeyiniz o zaman .Demekki sizin amacınız yazılımı almak gitmek.

1000 tane mailden 1 inde hatalı yazılımlar olmuş ben bunu kaldırmışım bunu çok göruyorsunuz ve konu acıyorsanız daha diyecek laf bulamıyorum birde dilim varmıyor diyorsanız neyse dilinizin varmadıgı sanki siteye ucret ödediniz hergun birşey bekliyorsunuz.neyse sabah sabah baya sinirlendirdiniz beni

herkese kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gereksiz yere insanları şuclamayalım l&#252;tfen ustalar elleriden gelini yapıyorlar saygılı olmakta fayda var onlar bizim i&#231;in ugraşım duruyor bence daha iyi bilen varsa kendine yeni bir forum acsın emegi gecen herkese saygılar kolay gelsin teşekk&#252;rler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn. serkan YILMAZ'a aynen katılıyorum. 1000 tane yzılımdan haberden 1 tanesi yanlış ya da hatalı diye bu tip polemiklere girmek bence de &#231;ok yanlış. Ben sayısını unuttuğum kadar &#231;ok foruma &#252;yeyim. Uydu ve receiver yazılımları ile ilgili &#252;ye olduğum bir &#231;&#252;k forumun adını bile unuttum. &#199;&#252;nki artık 1-2 tanesi hari&#231; hi&#231;birisine girmiyorum. Sadece Supersatforum'u izliyorum. En sağlıklı yazılımları ve haberleri, bilgileri buradan edindim. Bunlar benim kişisel g&#246;r&#252;ş&#252;md&#252;r. (Kimsenin avukatı değilim. Kimsenin de buna ihtiyacı yok zaten.)
    Ayrıca forumda da kimseyi tanımıyorum.
    Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar fiyasko milleti vaktini boşa harcamayın bizlerde hatayapan ölür

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne &#246;l&#252;yor ne i&#231;in &#246;l&#252;yorya ))

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy sevmem hatta gıcık olurum bak aha &#246;ks&#252;rd&#252;m ama t&#252;rkiyenin yarsı onun verdigi yazılımları kullanıyor arada bitane arızalı vermiş olsun bişi olmaz şiiiii snopy sana gıcıgım ha

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri