Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Suny 25 Temmuz TPS ok yazılımları hk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Dilinizin varmadıgını söyleyin ne söylecekseniz merak ediyorum anlatmaya çalışıyorum herhalde size sunny bölümündede bu konu hakkında msjlarda özür diledim sanki çok büyük bir gunah işlemişiz gibi.

Bundan sonra bu sekilde hitapla hesap soracaksını< bu foruma gelmeyiniz o zaman .Demekki sizin amacınız yazılımı almak gitmek.

1000 tane mailden 1 inde hatalı yazılımlar olmuş ben bunu kaldırmışım bunu çok göruyorsunuz ve konu acıyorsanız daha diyecek laf bulamıyorum birde dilim varmıyor diyorsanız neyse dilinizin varmadıgı sanki siteye ucret ödediniz hergun birşey bekliyorsunuz.neyse sabah sabah baya sinirlendirdiniz beni

herkese kolay gelsin
    Serkan bey dikkat ederseniz ben yazılımlar nerede diye feryat etmiyorum.Sadece bana yetkimin olmadığı pencere çıktı karşıma oınu belırttım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlarda bir hata cıkmıştır buna en az sizler kadar bizde &#252;z&#252;ld&#252;k amacımız kimseyi madur etmek değil elimizden geldiğince yardımcı olabilmektir.

Y&#246;netim olarak tekrar herkesten &#246;z&#252;r dileriz.hata yapmak insana mahsusdur biz elimizden geldiğince az hata yapmaya &#231;alışıyoruz.

G&#246;n&#252;l isterki bu t&#252;r olaylar olmasın ama arada sırada oluyor.eminimki bunlarıda anlayışla karşılayacak olgunluğa &#252;yelerimiz sahiptir.Artık konunun daha fazla uzamasına gerek yok.hepinize teşekk&#252;rler.

Saygılarımla...Kolay gelsin.

Konu Kapatılmıştır...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri