Şuan NTV Spor alt yazı getçi. Arda TURAN Transfer olmuş.
Hayırlı olsun bence en iyisini yaptı...
Şuan NTV Spor alt yazı getçi. Arda TURAN Transfer olmuş.
Hayırlı olsun bence en iyisini yaptı...
hayırlı olsun..ne diyelim
hayırlı olsun şimdi herkes rahat eder artık gitti gidecek düşüncesi yok artık
hem ardaya hme gs camiası ve türk sporu adına hayırlı olsun umarım oradada muaffak olup başarıları daim olsun!
Sezon bitince gidecektim ama Fatih hocam gelince kaldım"
Daha bu sözlerin mürekkebi kurumadan gittin.
Geçmişte yaptığın onlarca hataya rağmen Liverpool maçında bu taraftar yine ilk seni çağırmıştı tribünlere. Onlara sırtını dönüp gittin.
TV'ye her çıktığında Emre Abi dedin, Acun Abi dedin, Tuncay Abi'mi özledim dedin. Senin hiç G.Saraylı Abin yok mu dedik. Sadece onları mı özlersin dedik? Umrunda olmadı.
Gittiğinde Galatasaray'ı sakın ama sakın özleme... Sen Fenerli Abileri'ni özle. Biz seni hiç özlemeyeceğiz çünkü.
Sen sadece TV'lere çıktığında ağzından döküldü G.Saray'a olan sevdan ama sokakta hep başka davrandın, hep yanlış davrandın. Hep sinema peşindeydin.
Şimdi Sinem'i de al git.
Sözleşmen sonunda Fener'e bile gitsen umrumuzda olmaz. G.Saray'a gelsen de 'Bizi ne zaman bıraktığını' asla unutmayacağız..
Artık bize Galatasaraylılığından falan da bahsetme. Tarih senin 'bu gidişini' yazdı...
Arda Turan Atletico Madrid'de!
HTSPOR: 09/08/11 20:38
Arda, İspanyol ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak
Arda Turan Atletico Madrid'de!
Galatasaraylı Arda Turan, Atletico Madrid'de.
Arda, İspanyol ekibine 5 yıllık imza atacak. Galatasaray bu transfer karşılığında Madrid'den 12 milyon Avro alacak.
Arda Turan ise yeni kulübünden yıllık 2,5 milyon Avro alacak.
Atletico Madrid ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapcak.
Arda'nın Milli Takımın Estonya ile yapacağı maçın ardından İspanya'ya giderek imza atması bekleniyor.
:45: Hayırlı ugurlu olsun umarım Arda Atletico Madrid daha çok başarılı olur.
hayırlısı olsun en güzelini yaptı..
Herkes rahatladı en sonunda![]()
Böylesi daha iyi oldu , hem Galatasaray için hemde Arda için.
hayırlısı olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri