Benim bu federasyona hiç güvenim yok , başkanı hiç güven vermiyor.

Teşekkur: 0
Benim bu federasyona hiç güvenim yok , başkanı hiç güven vermiyor.
demek istediğini biraz açarmısın.yani suç kesin var ceza vermeyecek diyemi korkuyorsun.suç kesinse açıkla. yada çok büyük ceza verecek diyemi korkuyorsun.
İşlenen suçlara gereken cezalar verilmesin diye uğraşan , adeta hayatını buna adamış bir federasyon başkanı görüyorum ben , kimse kurallardan üstün değildir , kural varsa işlenen suça cezası kesilir zaten , ha kurallar görmezden gelinirse bilemem tabi , ben sadece federasyon başkanının bu süreçteki tavrından dolayı , ona hiçbir güvenim kalmadı , tamamen tuttuğu takımı kayırmaya çalışan bir adam , ortada onca şey dönüyor ediyor , tutuklamalar oluyor , sesini bile çıkarmıyor , hatırlarsanız Galatasaray'ın bir açıklaması olmuştu , ateş üfleyerek sönmez diye , anında uyarı gelmişti tff sitesinden , bu operasyonla ilgili açıklama yapanlar disiplin kurulana sevk edilir diye , ardından Fenerbahçe'nin açıklamalarıda çıkmıştı , hatta federasyona şöyle karar verin , böyle karar verin telkinleriyle , yok böyle karar vermeseniz şöyle olur gibilerinden , ama federasyondan hiç uyarı çıkmadı , şimdide Galatasaray ile ilgili bir mektup çıktı ortaya , federasyon başkanının ilk açıklaması Galatasaray'ın kupasını geri alırız oldubak bak açıklamaya bak , ulan ortada onca şey dönüyor , kimi takımların başkanı yöneticileri metriste , onca teknik takip var , telefon konuşmaları var , bunlara karşı tek bir açıklama yapamıyor , ama Galatasaray'ın mektup olayı çıkınca hemen bir heyecan geliyor adama , gözlerinin içi parlamaya başlıyor , hemen akabinde Galatasaray'ın kupasını geri alırız diye açıklama yapıyor
ondan sonrada ben bu kukla federasyon başkanına güveneceğim , zerre kadar güvenmem.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)