Alıntı RizeLee53 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ya nasıl insanlar var şu dünyada anlamak mümkün değil , insanları para uğruna kandırıp kazanç elde ediyorlar ve insanları onca mağduriyete uğratıyorlar , geçmiş olsun abi , Allah yardımcın olsun.
Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
geçmiş olsun kardeş keşke baban bi danışsaymiş sana ama olan olmuş artık
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar... zaten nerde baş belası bir bela varsa hep zavallı babamı bulur geçende bir romanyadan ne aramış ben siz tanıyorum demiş oğlunuzun adı bu adresi bu onu romanyaya şirkette çalıştırmak için bana 1000 dolar yollayın hemen işlemleri yapıyım oğlunuzu yanıma aldırayım babamda temiz yürekle gitti adama 1000 doları gönderdi hemde ceybinde olmayan 1000 doları borçlanıp yolladı. gidiş o gidiş karşı tarafın verdiyi telefon nomarası çıkmaz oldu adamda kayboldu ortadan başsavcılığa ertesi günü şikete gittim meğer ordada sıraya şikayet için bekleyen onca insan var.... inaşşalh artık babamı bu tür insanlar bulmaz saygılarımla aliharbiye