Merhaba saygý deðer arkadaþlar, bugün sabah ben iþe geldikten sonra, babamýn ev telefonuna güya telekomdan bir telefon gelmiþ ve öðleden sonra oturduðumuz eve gelip babama kýyaklýk yapmak istediklerin söylemiþler evde olsun diye tabii olay olduktan sonra benim haberim oldu. þimdi ben babam gilin telefonuna yaklaþýk 4-5 ay evvel adsl aldým ve 2 yýllýk sözleþme yaptým. bugünde öðleden sonra gelen þahýs babama demiþki iþte ayda ne kadar fatura matrahý yatýrýyorsan þimdiki yapacaðýmýz sözleþmeyi yaarsan faturanýn yarýsýný yatýrýsýn demiþ babamda kabul edip imzayý basmýþ doðrudan sahiii TÜRK telekomun böyle bir yetkisi veya kampanyasý varmý, eve gelen þahýs babama demiþki iþte adsl için ayda 55 liranýn sadece 35 milyonunu yatýracaksýn telefon faturasý ne kadar geliyorsa onundan yine fatura yarýsý yatacak ve bu sözleþme sadece 6 aylýkmýþ, babamda sözleþmeyi kabul edip imzalamýþ.bende telekomdan gelen þahsý bugün öðleden sonra gördüm bak kardeþ dedim ben babamýn hattýna TÜRK telekomla 2 yýl sabit sözleþme yaptým sen kimsin seni kim gönderdi kimin nesisin dedim sana babam nasýl güvende yarýn babamýn baþý aðýrmasýn dedim yok dedi bana telekomu mahkemeye verbilirsiniz dedi peki senin telekomdan geldiðin ne malum sana niye nasýl güveneyim dedim oda isim kokardýný gösterdi bana, bende güldüm bu sahte olabilir bana ciddi bir þey göster dedim, neden babama sadece geldiniz bendede telekom hattý var, dedim bende eski üyeyim dedim, biz sadece yeni üyelere gidiyoruz dedi sözleþmelere bakarak evleri ziyaret ediyoruz dedi. tabii bende adama hiç güvenmedim böyle bir þey kesin olarak varmý yokmu arkadaþlar bilgisi olan arkadaþ varsa bizleri aydýnlatýrsa çok makbule geçecektir saygýlarýmla aliharbiye

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri