Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: babamý ttnet aradý, acaba gerçekmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart babamý ttnet aradý, acaba gerçekmi?

Merhaba saygý deðer arkadaþlar, bugün sabah ben iþe geldikten sonra, babamýn ev telefonuna güya telekomdan bir telefon gelmiþ ve öðleden sonra oturduðumuz eve gelip babama kýyaklýk yapmak istediklerin söylemiþler evde olsun diye tabii olay olduktan sonra benim haberim oldu. þimdi ben babam gilin telefonuna yaklaþýk 4-5 ay evvel adsl aldým ve 2 yýllýk sözleþme yaptým. bugünde öðleden sonra gelen þahýs babama demiþki iþte ayda ne kadar fatura matrahý yatýrýyorsan þimdiki yapacaðýmýz sözleþmeyi yaarsan faturanýn yarýsýný yatýrýsýn demiþ babamda kabul edip imzayý basmýþ doðrudan sahiii TÜRK telekomun böyle bir yetkisi veya kampanyasý varmý, eve gelen þahýs babama demiþki iþte adsl için ayda 55 liranýn sadece 35 milyonunu yatýracaksýn telefon faturasý ne kadar geliyorsa onundan yine fatura yarýsý yatacak ve bu sözleþme sadece 6 aylýkmýþ, babamda sözleþmeyi kabul edip imzalamýþ.bende telekomdan gelen þahsý bugün öðleden sonra gördüm bak kardeþ dedim ben babamýn hattýna TÜRK telekomla 2 yýl sabit sözleþme yaptým sen kimsin seni kim gönderdi kimin nesisin dedim sana babam nasýl güvende yarýn babamýn baþý aðýrmasýn dedim yok dedi bana telekomu mahkemeye verbilirsiniz dedi peki senin telekomdan geldiðin ne malum sana niye nasýl güveneyim dedim oda isim kokardýný gösterdi bana, bende güldüm bu sahte olabilir bana ciddi bir þey göster dedim, neden babama sadece geldiniz bendede telekom hattý var, dedim bende eski üyeyim dedim, biz sadece yeni üyelere gidiyoruz dedi sözleþmelere bakarak evleri ziyaret ediyoruz dedi. tabii bende adama hiç güvenmedim böyle bir þey kesin olarak varmý yokmu arkadaþlar bilgisi olan arkadaþ varsa bizleri aydýnlatýrsa çok makbule geçecektir saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla ben ilk defa duydum böyle birþey , ama bence Ttnet'i arayýp müþteri hizmetlerine sorsan daha mantýklý ve kesin bir cevap alýrsýn.

Ttnet 444 0 375

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar konuyu araþtýrdým gelen adam türk netten imiþ ve 75 yaþýnda olan babaý kandýrýp ttnette yeni olan üyeliðini iptal ettirip. türk nete kayýt yapmýþtýr. þimdi tekrar ttnete geçiþ yapacaz buyrun ayýkla pirincin taþýný. üye iptali için para koyacaz yenide üyelik için para koyacaz sonra yine.ttnet üyeliði için para koyacaz. bu tür þ...yalan dolan söyleyen insanlara hakkýmý helal etmiyorum inþallah muvaffak olmazlar ve bizden gasp olarak aldýklarý bu parayý yeme þanslarý asla asla olmaz kursaklarýnda kalýr inþallah saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ya nasýl insanlar var þu dünyada anlamak mümkün deðil , insanlarý para uðruna kandýrýp kazanç elde ediyorlar ve insanlarý onca maðduriyete uðratýyorlar , geçmiþ olsun abi , Allah yardýmcýn olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar konuyu araþtýrdým gelen adam türk netten imiþ ve 75 yaþýnda olan babaý kandýrýp ttnette yeni olan üyeliðini iptal ettirip. türk nete kayýt yapmýþtýr. þimdi tekrar ttnete geçiþ yapacaz buyrun ayýkla pirincin taþýný. üye iptali için para koyacaz yenide üyelik için para koyacaz sonra yine.ttnet üyeliði için para koyacaz. bu tür þ...yalan dolan söyleyen insanlara hakkýmý helal etmiyorum inþallah muvaffak olmazlar ve bizden gasp olarak aldýklarý bu parayý yeme þanslarý asla asla olmaz kursaklarýnda kalýr inþallah saygýlarýmla aliharbiye

ttneti arayýn bizi dolandýrdýlar deyin.
    geçiþ iþlemini yapmayýn deyin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçmiþ olsun kardeþ keþke baban bi danýþsaymiþ sana ama olan olmuþ artýk
    Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MUTAF Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ttneti arayýn bizi dolandýrdýlar deyin.
    geçiþ iþlemini yapmayýn deyin...
    aynen böyle yaptým ilginize teþekkürler ediyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen böyle yaptým ilginize teþekkürler ediyorum saygýlarýmla aliharbiye

sikayetvar.com
    burayada þikayet yaz sonuc ne olursa olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý RizeLee53 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ya nasýl insanlar var þu dünyada anlamak mümkün deðil , insanlarý para uðruna kandýrýp kazanç elde ediyorlar ve insanlarý onca maðduriyete uðratýyorlar , geçmiþ olsun abi , Allah yardýmcýn olsun.
    Alýntý alper3 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    geçmiþ olsun kardeþ keþke baban bi danýþsaymiþ sana ama olan olmuþ artýk
    ilginize teþekkür ederim arkadaþlar... zaten nerde baþ belasý bir bela varsa hep zavallý babamý bulur geçende bir romanyadan ne aramýþ ben siz tanýyorum demiþ oðlunuzun adý bu adresi bu onu romanyaya þirkette çalýþtýrmak için bana 1000 dolar yollayýn hemen iþlemleri yapýyým oðlunuzu yanýma aldýrayým babamda temiz yürekle gitti adama 1000 dolarý gönderdi hemde ceybinde olmayan 1000 dolarý borçlanýp yolladý. gidiþ o gidiþ karþý tarafýn verdiyi telefon nomarasý çýkmaz oldu adamda kayboldu ortadan baþsavcýlýða ertesi günü þikete gittim meðer ordada sýraya þikayet için bekleyen onca insan var.... inaþþalh artýk babamý bu tür insanlar bulmaz saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

......
    Konu MUTAF tarafýndan (10-08-2011 Saat 21:18 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Forumda terbiyemizi bozmassak hepimiz için daha saðlýklý olur....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri