.........
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
.........
Konu MUTAF tarafýndan (10-08-2011 Saat 21:19 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Tamam hocam haklýsýnýz...
LEBEN ?
aliharbiye hocam geçmiþ olsun.Ýyi ki büyük masraflar oluþmamýþ
Bu arada arkadaþlar insanlarýn dalgýnlýklarý nedeniyle lütfen bu tür kýrýcý cümleler kullanmayalým..En önemlisi buradaki arkadaþlarýmýz kahve arkadaþýmýz deðil.Lütfen forum kurallarýna uyalým...
Saygýlar
Kolay Gelsin
ilgine ve saygýnlýðýna çok teþekkür ederim.
LEBEN ?
Rica ederim abi
Bir insana saygý duyup deðer vermek ,o insanýn da bize karþý ayný davranýþý göstermesine ve dostluða katký saðlar.Ýyi paylaþýmlar![]()
Türk telekomdan yada TTNET netten gelen personelýn TT*** kimlikleri mutlaka mevcuttur Kredi kartý büyüklüðünde üzerinde resmi olan ve çalýþtýðý birim il bilgileri sicil numarasý vesayresi mevcuttur ve her zaman yanýnda taþýmalarý mecburidir.
Bu kartý görmeden kesýnlýkle inanmayýn yaka kartlarý gecersizdir. Yaka kartlarýnýn istediðiniz kýrtasiyede bastýrabilirsiniz ama TT *** kartý basýlmaz.
Ayrýca geçmiþ olsun yalnýz þunu söliyeyým TTNET ýn de ev ziyaretleri var ve bazý uyanýklar bunu bildikleri için bu þekilde oyunlar yapýp gercekte bu iþi hakký yapanlarýda kötü duruma sokuyorlar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
geçenlerde benide aradýlar turk netten ama ben çok eski aboneyim bizim interneti ayný seceneklerde daha ucuza verelim die kabul etmedim zaten ttneti de iptal ettiricem![]()
benimde haberim olmadan ttnet ten dopinge geçiþ oldu kýyameti kopardým ama doping de baya iyi ve çok hýzlý 10gb bir filmi 1 saat çývarýnda indirebiliyorum.
aynen bunu bende yaþadým akþamýn bir vakti telefon çaldý telefonun bir ucunda çok kibar konuþan bir bayan sizi türk telekomun bir yan kuruluþu olan türk netten arýyorum , bey efendi, siz 5 yýllýk türk telekom üyemisiniz ve biz þimdi bir kampanya baþlatýk eski üyelerimizde faydalanabiliyor. kampanyamýz þu eðer sözleþmenizi kapatmaz 2 yýl daha uzatýrsanýz , (valla bende yedim o an türk telekomun yan kuruluþu türk net dedi ya uyanamadým daha hele durun anlatacam ), size son model airtays modem vereceðiz virales, sonra sabit hatýnýdaki telefonla yarý yarýya konuþacaksýnýz. faturalarýnýz düþecek, bunu onaylýyormusunuz eðer onaylýyorsanýz müþteri temsilcimiz yarýn vereceðiniz adrese gelip modemi size ulaþtýracaðý adresi alacak ve sözleþmenizi imzalayacaksýnýz . bende tamam dedim birde sevindim air tays modem alacam fatura yarýya inecek. o sirada gelecek arkadaþý daha kolay getirmek için iþ adresimi verdim sonra telefon kapandý. biz yeni modem hevesiyle seviniyoz sonra bir nete bakim dedim bu hangi modemiþ telekomun resmi internet sitesinde mutlaka özellikleri vardir.Siteyi kolaçan etim ne hikmetse ne modem ne kampanya konusu yok ne iþ dedim birde telekomun müþteri hizmetlerini aradým ordakide þaþýrdý , kampanya var ama böyle biþe yok dedi. Bende beyne sinyal gitti konuþmalarý þöyle bir tartým yine uyanmadým.Yarýn olsun hayýr olsun dedim mutlaka biþe vardýr eleman bir gelsin dedim .yarýn oldu eleman geldi birde çay ýsmarladým . Kimlik fotokopisinide uzattým bu baþladý doldurmaya ben dedimki arkadaþ þu modemler bir bakim özellikleri neymiþ abi dedi bizde katalok yok ama size Arçelik modem hediye ediyoruz, ki demesiye bende jeton düþtü yqa olurmu dedim telefondaki iyi güzel konuþan hiç susmayan arkadaþ ki bana soru orma firsatýda vermiyor güya telekomdan ariyormuþ gibi, bana air tays modem demiþti Arçelik ne iþ arçelikse ben niye 2 yýlýk kampanya imzalýyayým. hem modem yeni teknoloji modem demiþti þimdi arçelik diyonuz 20-30 arçelik modemden daha iyileri var dedim baktým bu iþ sakat bir dalavere dönüyor. hemen eleman formu doldururken ben nete daldým 3 dakada ne olduðunu çözdüm vede arkadaþ ben vaz geçtim siz türk netsiniz ve telefonda beni yanýltýcý konþmalarla yönledirdiniz yok biz telekomun yan kuruluþuyuz yok þu modem yok bu modem, arkadaþ müþteri hizmetlerini aradý beyfendi vaz geçti dedi telefondaki ukala ama siz konuþmada onay vermiþsiniz, vaz geçemesiniz beyfendi bir kere olur demiþsiniz diyince , artýk gerisini hatýrlamýyom (ama þunalrý hatýrlýyorum, bana bak seni oraya koyanýda , bei aratanýda , senin kampanyanýda .....) direk savcýlýða gidiyom hata polis çaðýrýp kuryenizde burda vatandaþý yanýltma, baþka firmanýn yan kuruluþu olduðunu söyleyerek yanlýþ yönlendirmek ve o firmanýn adýnýda kulanarak , suç iþlemekten iþlem yaptýracam hatta beni arayanlardanda tazminat ve suç talebinde bulunacam diyince , tamam beyfendi müþteri temsilcimiz alabilirmiyim diyen ve telefonda morarýp kalan arkadaþ hemen iþlemimi iptal etti.
Arkadaþlar kýsaca bu olayý sizlerde yaþaya bilirsiniz , öyleki arayanlar çok ustaca laf oyunlarýný ve kelimeleri bir araya getirip o an sizin aklýnýzý çelerek yanýltýcý , ve saðlýklý düþünmenizide engeleyerek konuþuyorlar herhalde eðitimlerini bu yönde alýyorlar ,
þimdi senin yapacaðýn arkadaþým o telefonlar 24 saat kaydediliyor direk o arkadaþa ulaþacan muhtemel babanýzlada öyle yanýltýcý konuþmuþturlar biz telekomdan arýyoruz diye , siz diyeceksinizkiniye bizi telekomdan aradýðýnýz ve telekomun yan kurumu olduðunuzu söyleyerek yanýltýyorsunu telekomada sizin bu yaptýðýnýz hakýnda ve savçýlýðada þikayette bulunacam ya sözleþmemi iptal edin yada davalýk olalaým hatta hakýnýzda tazminat davasýda açaçam anca bu þekilde çözersin . Aman dikatli olun bu tür olaylarda...
Hepinize selam ve sevgiler
Arkadaþlar aklýnýzda bulunsun. Türktelekomun yan kuruluþu diye herhangi bir þey yok. AVEA olsun TTNET olsun ARGELE -ASÝST ve SOBE gibi firmalar Türktelekom çatýsý altýnda ama asla yan kuruluþ deðil kendi yönetimi olan kuruluþlardýr.
Bu durum Turkcell de Superonlýne içinde geçerlidir yalnýz superonlýne türkcell superonlýne olarak isim deðiþtirdi ama nasýl çalýþýrlar pek bilgim yok.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
bu olanlarýn hepsýnden ttenetýn haberý var cunku kýþýsel býlgýlerýmýzý dýsarý verýyor sonrada býlgýlerý verdýgý fýrmalarý kotuluyor bu zýhnýyetýný degýstýrmesý gerek ttenetýn yazýk yazýk ttenete
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri