Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Nefes Kesen Operasyon

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Nefes Kesen Operasyon

Forlan ile Reyes'in Galatasaray formasýný giymesi bir kez daha gündemde... Ve bu iki yýldýzýn gelmesi eskiye oranla çok daha kolay.

Zam yaptýk yine olmadý
    Tam ‘konu kapandý’ derken, Arda Turan hakkýndaki transfer dedikodularý son birkaç gündür tekrar su yüzüne çýkmýþtý. Ýddialar dün sabah Lig TV’ye konuþan baþkan Ünal Aysal’ýn sözleriyle gerçeðe dönüþtü: “Kalmasý için çok konuþtuk, hâlâ konuþuyoruz. Terim de Arda’nýn kalmasýný istiyor. Yýllýk ücretinde yüzde 50’ye varan bir artýþa gittik. Tüm bunlara raðmen Arda gitmek istiyorsa sebebi para veya baþka bir þey deðil, mutsuzluk. Yurt dýþý tecrübesi yaþamak istiyor. Eðer bir futbolcu bunu çok arzu ediyorsa yapacak bir þey yok. Bir karar almýþsa, bunun önünde duramayýz. Bu iþ bugün bitecek.”

Fatih hoca yalnýz kaldý
    Yönetim, milli futbolcunun 2013’te bitecek olan sözleþmesini 2015’e kadar uzatmak için teklif yapmýþ, bu sezon 2, önümüzdeki sezon ise 2.5 milyon Euro alacak olan Arda’nýn önüne senelik 3 milyon Euro koymuþtu. Kaptan, bu teklifi kabul etmeyerek ayrýlmak istediðini dile getirdi. Bunun üzerine tüm yöneticilerin, Arda’nýn Atletico Madrid’e satýlmasý yönünde görüþ bildirdikleri, sadece Fatih Terim’in kalmasýný istediði ifade edildi. Ýspanyol kulübü, geçtiðimiz hafta 13 milyon Euro’luk bir teklif sunmuþtu.

Taraftar tepkisi kýrýlacak
    Arda’yý satma kararý alan yönetim, kaptanýn yerini anýnda doldurmayý planlýyor. Transfer sezonunun baþýndan beri isimleri Galatasaray’la birlikte anýlan Forlan ile Reyes bir kez daha manþetlerde. Daha önce Sarý-Kýrmýzýlý cepheden, “Ýkisi için de anlaþmýþtýk. Ancak taraftar baskýsý nedeniyle A. Madrid geri adým attý” açýklamasý gelmiþti. Madrid’in Arda dýþýnda ses getirecek bir golcü transferi için de çabaladýðý, bu planlarýn tutmasý halinde de Reyes ile Forlan’ýn ‘acýsýz’ bir þekilde gönderilebileceði vurgulanýyor.

Raþit Altun / Yalçýn Dümer

Fanatik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fanatik mi inansakmý acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forlan ile reyes bu takýma gelin top oynasýn mahalleye lokum dagýtacagým
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yalan haber....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence 2 ararken ardanýnda gitmesi ile 3 tane yýldýz gelecek takýma bekleyin ve görün

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bizim spor basýnýna inanmýyorum çünkü imza atmadan hepsi asparagas haber yapýyor tiras yapmak için hep yalan haber

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri