Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/15 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
149 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkında düşüncelerini bekliyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman 1 yıl gecti anlamadım ben foruma kurulduktan çok kısa bir süre sonra üye olmuştum o sıralar çalışmamamdan da kaynaklanacak foruma sabah girip akşam çıkıyordum elimden geldigi kadar foruma birşeyler katmaya çalıştım şu an işim dolayısıyla pek pc başına oturamıyorum ama bu forumu çok seviyorum ilk zamanlar çok az üyemiz vardı ama forum kısa zamanda çok gelişti ufak sıfırlanmalar yasandı ama bundan sonra birşey olmaz başta serkan olmak üzere beni tanıyan tüm arkadasların ve forum üyelerinin yaş gününü kutluyorum nice yıllara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nice mutlu yıllara formu çok seviyorum inanınki işten geldiğim zaman hiç bişey yapmadan forma giriyorum çok seviyorum arkadaşlarımı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
    nice mutlu yıllara formu çok seviyorum inanınki işten geldiğim zaman hiç bişey yapmadan forma giriyorum çok seviyorum arkadaşlarımı...
    İnanın bende öyle sabah her zaman pc yi açarım bakarım foruma ne olmuş diye.Akşamda uye arkadaşlarımıza anladıgım konularda yardım ederim yani adminim diye yan gelip yatmam :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Supersat Forumun 1.Yaşını Kutlarım..!

Umarım Hep Beraber Nice Yıllara...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    İnanın bende öyle sabah her zaman pc yi açarım bakarım foruma ne olmuş diye.Akşamda uye arkadaşlarımıza anladıgım konularda yardım ederim yani adminim diye yan gelip yatmam :00000004:
    vayyyy demek yan gelip yatan adminler var haa????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nice yıllara

nice yıllara arkadaşlar foruma yeni katıldım ama süper süpersatforuma 1ci yaşını kutlarım ustalarada başarılar dilerim emehe saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tebrikler

Gönülden Tebrik Ediyorum.Ben daha bugün üye oldum sitenize.Önceki bir yılınızın keyfini çıkaramamanın bir burukluğu var üzerimde.Lakin daha uzun senelerce çok hoş ve kaliteli paylaşımlarla tekrar buluşmak üzere.Emeği olan herkese muvaffakiyetler diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi yıllar , güzel yarınlar ,bu ekibi kuranlara nice mutlu yıllar....
    Herzaman yenılıklere ilklere imza atmanız dileğiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    serkan abi bizide moderator yaptın diye bazen bende yatıyom napıyım görevli olduk şaka şaka iyiki varsınız böyle bir forumda görevli olmak beni onurlandırıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı declan Nickli Üyeden Alıntı
    Gönülden Tebrik Ediyorum.Ben daha bugün üye oldum sitenize.Önceki bir yılınızın keyfini çıkaramamanın bir burukluğu var üzerimde.Lakin daha uzun senelerce çok hoş ve kaliteli paylaşımlarla tekrar buluşmak üzere.Emeği olan herkese muvaffakiyetler diliyorum.

resim super olmuş :45: :45:

Sayfa 3/15 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri