İnanın bende öyle sabah her zaman pc yi açarım bakarım foruma ne olmuş diye.Akşamda uye arkadaşlarımıza anladıgım konularda yardım ederim yani adminim diye yan gelip yatmam :00000004:Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
İnanın bende öyle sabah her zaman pc yi açarım bakarım foruma ne olmuş diye.Akşamda uye arkadaşlarımıza anladıgım konularda yardım ederim yani adminim diye yan gelip yatmam :00000004:Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
vayyyy demek yan gelip yatan adminler var haa????????Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
serkan abi bizide moderator yaptın diye bazen bende yatıyom napıyım görevli oldukSerkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
şaka şaka iyiki varsınız böyle bir forumda görevli olmak beni onurlandırıyo
![]()
![]()
Supersat Forumun 1.Yaşını Kutlarım..!
Umarım Hep Beraber Nice Yıllara...!
Gönülden Tebrik Ediyorum.Ben daha bugün üye oldum sitenize.Önceki bir yılınızın keyfini çıkaramamanın bir burukluğu var üzerimde.Lakin daha uzun senelerce çok hoş ve kaliteli paylaşımlarla tekrar buluşmak üzere.Emeği olan herkese muvaffakiyetler diliyorum.
![]()
resim super olmuş :45: :45:declan Nickli Üyeden Alıntı
nice yıllara arkadaşlar foruma yeni katıldım ama süper süpersatforuma 1ci yaşını kutlarım ustalarada başarılar dilerim emehe saygı
Birinci yılını kutlayan bu foruma üye olmaktan mutluluk duyuyorum. siz yöneticilere şükran borçluyum çalışmalarınızın devamını diliyor,saygılar sunuyorum.
iyi yıllar , güzel yarınlar ,bu ekibi kuranlara nice mutlu yıllar....
Herzaman yenılıklere ilklere imza atmanız dileğiyle
nice yıllara diyorum çalışmalarınızda başarılar bütün emeklerinizine teşekkür ediyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri