bir mesaj da ben yazayım ne zamandır yoktum tatildeydim...
başarılarınızın devamı dileklerimle kutlu olsun...
Teşekkur: 0
bir mesaj da ben yazayım ne zamandır yoktum tatildeydim...
başarılarınızın devamı dileklerimle kutlu olsun...
Supersatforumun kaliteli ve seviyeli çizgisini devam ettirebilirsek daha çok büyürüz... Nice yıllara, tüm arkadaşlara saygılar.....:49:
Bu siteyi kuran ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Nice yıllara hep beraber olma dileğiyle..
Sevgili arkadaşlarım forum içerisnde kurallar çercevesinde istedginiz bölümlere cevap yazabilirsiniz.Burasısadece ydu formatlı bir site degil.sohbetten .magazine gsm telefonuna,pc programlarına hatta itiraflara kadar geniş içerikli herzaman ailenizle girebileceginiz(küfür olmayan -***** olmayan bir sitedir) herşeyinizi paylaşabilirsiniz. sizlerin katılımları ile site boş kalmayacaktır.Unutmayın taraftarı maça gelmeyen takım kazanması çok zor sizlerinde katılımını bekliyoruz bu tirajı yakalarsak ve sizlerin bizlere aile gibi yaklaşımları olursa çok seviniriz
Sana katılmamak mümkün değil forumu her şekilde kullanmak lazım bütün konulara katılıbilir arkadaşlar konuları es geçmeden yüzeysel incelelemek lazım katkı oldukça büyüyebileceğiz.Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Yeni yaşımız kutlu olsun nice seneleri görürüz umarım hep birlikte saygı ve sevgi çerçevesinde uzun yıllar beraber olmak dileğimle doğum günümüz kutlu olsun...![]()
süpersatforumdan diger üye arkadaşlar gibi bende çok yarlandım.bu forumdan yararlanmadım diyen yalanın daniskasını söylemiş olur...serkan yılmaz ve bu güne kadar biz üyelere hertürlü yardımı esirgemeyen forum yönetici arkadaşlara çok teşekürederim,SÜPERSATFORUM'u 1'ci yaş günü dolayısıyla kutlar,hep birlikte nice mutlu huzurlu ve sorunsuz yıllar diliyorum...tüm arkadaşlara selamlar
Nice,nice bir yıllara hep beraber.
siteyi bu günlere getirip bizlere sunan ustalara sonsuz teşekkürler,hep beraber nice senelere...:45:
birinci yaş gününüz kutlu olsun
nice yıllar dilerim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri