Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
149 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkında düşüncelerini bekliyorum)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir mesaj da ben yazayım ne zamandır yoktum tatildeydim...
    başarılarınızın devamı dileklerimle kutlu olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Supersatforumun kaliteli ve seviyeli çizgisini devam ettirebilirsek daha çok büyürüz... Nice yıllara, tüm arkadaşlara saygılar.....:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu siteyi kuran ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Nice yıllara hep beraber olma dileğiyle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili arkadaşlarım forum içerisnde kurallar çercevesinde istedginiz bölümlere cevap yazabilirsiniz.Burasısadece ydu formatlı bir site degil.sohbetten .magazine gsm telefonuna,pc programlarına hatta itiraflara kadar geniş içerikli herzaman ailenizle girebileceginiz(küfür olmayan -***** olmayan bir sitedir) herşeyinizi paylaşabilirsiniz. sizlerin katılımları ile site boş kalmayacaktır.Unutmayın taraftarı maça gelmeyen takım kazanması çok zor sizlerinde katılımını bekliyoruz bu tirajı yakalarsak ve sizlerin bizlere aile gibi yaklaşımları olursa çok seviniriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Sevgili arkadaşlarım forum içerisnde kurallar çercevesinde istedginiz bölümlere cevap yazabilirsiniz.Burasısadece ydu formatlı bir site degil.sohbetten .magazine gsm telefonuna,pc programlarına hatta itiraflara kadar geniş içerikli herzaman ailenizle girebileceginiz(küfür olmayan -***** olmayan bir sitedir) herşeyinizi paylaşabilirsiniz. sizlerin katılımları ile site boş kalmayacaktır.Unutmayın taraftarı maça gelmeyen takım kazanması çok zor sizlerinde katılımını bekliyoruz bu tirajı yakalarsak ve sizlerin bizlere aile gibi yaklaşımları olursa çok seviniriz
    Sana katılmamak mümkün değil forumu her şekilde kullanmak lazım bütün konulara katılıbilir arkadaşlar konuları es geçmeden yüzeysel incelelemek lazım katkı oldukça büyüyebileceğiz.
    Yeni yaşımız kutlu olsun nice seneleri görürüz umarım hep birlikte saygı ve sevgi çerçevesinde uzun yıllar beraber olmak dileğimle doğum günümüz kutlu olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süpersatforumdan diger üye arkadaşlar gibi bende çok yarlandım.bu forumdan yararlanmadım diyen yalanın daniskasını söylemiş olur...serkan yılmaz ve bu güne kadar biz üyelere hertürlü yardımı esirgemeyen forum yönetici arkadaşlara çok teşekürederim,SÜPERSATFORUM'u 1'ci yaş günü dolayısıyla kutlar,hep birlikte nice mutlu huzurlu ve sorunsuz yıllar diliyorum...tüm arkadaşlara selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nice,nice bir yıllara hep beraber.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siteyi bu günlere getirip bizlere sunan ustalara sonsuz teşekkürler,hep beraber nice senelere...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birinci yaş gününüz kutlu olsun
    nice yıllar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nice yıllara supersat forum paylaşımın tek adresi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 7/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri