alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
iyi olur tabiii paşalar gibi yaşarız :28:![]()
Teşekkur: 0
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
iyi olur tabiii paşalar gibi yaşarız :28:![]()
Nice yıllara. Doğum günün kutlu olsun "SUPERSATFORUM".
zaman ne çabuk geçiyor ben foruma üye olduğumda henüz daha 6 ayını bile doldurmamış henüz emekleyen bir bebekti. Şimdi ise daha 1. yaşında, bırakın yürümeyi koşturuyor. İnşallah hep böyle gider. Nice yıllara. İyi ki doğdun.
arkadaşlar süpersata üye olalı 10 ay felan olmuş bu sürede 1000 tane mesaj yazmışımbakalım 10 ay sonra 2000 olur mu acaba :49:
Konu Özgür Erge tarafından (27-07-2006 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.
Hepİmİze Hayirli UĞurlu Ve Bol Bol Şİflerle Dolu Olsun
bakarsın daha fazlada olabilir neden olmasın?
yeni yaşınızı kutlar.sağlıklı nice yıllara arkaşlar sitenin yapımında emeği geçen bütün arkadaşlara en içten dileklerimle mutlu yıllar der size çalışma hayatınızda başarılar dilerim.iyi çalışmalar ustalarım.....................
forumu ayakta tutan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler başarılarınızın devam etmesi dileklerimle nice mutlu yıllara
:45: Yazı ve mesajım çok değildir ama Supersatforum u en fazla ziyaret edenlerden biriyimdir. Kaon la ilgili çok bilgiler edindim ve faydalandım.1.ci yaşınızı kutlar dha da büyüyerek nice senelere ulaşmanızı dilerim. İyi ki varsınız.
Forumun ilk yaşını kutlarım, uzun yıllar beraber olmak dileklerimizi sunarım. Saygılar.
tum arkadaşlarımı tebrik ederim mesajlarınız için .Ayrıca alper yılmaza bir çift lafım var o dedigin şeyleri bana yapan daha çıkmadı evlenmek lazımen kolay yol
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri