Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
149 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkında düşüncelerini bekliyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyiki varsin supersatforum

herkezin bilgisinin ortak olarak ortaya dokuldugu tek aliskanlik yapacak forum supersatforum daha iyi nice yillara yonetimimize tesekkurler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seni tebrik ederim fiesta 73 ..
    ben ertek 74 isterdimki sana bu nickle cevab yazayım ama aktivizyonum gelmedi
    .

Kurucularından biri olman nedeniyle haklı olarak gurur duyduğun forumunun birinci kuruluş yıldönümünde bende seni yürekten kutlarım sevgili dostum ertex 74...Ben fiesta73 bende senin gibi sanal ortamda tanındığım kullanıcı adım la burada seni kutlamak isterdim ama ne yazıkki benden kaynaklanmayan ve seninde bildiğin nedenlerden ötürü başka bir kullanıcı adıyla girmek zorunda kaldım. Tekrar senin şahsında süpersatforumun birinci yaşını tüm içtenliğimle kutlar daha nice yaş günlerinde sevdiklerinlle artan bir şekilde kutlaman temennisiyle saygılarımı sunarım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cip_rekit29 Nickli Üyeden Alıntı

Kurucularından biri olman nedeniyle haklı olarak gurur duyduğun forumunun birinci kuruluş yıldönümünde bende seni yürekten kutlarım sevgili dostum ertex 74...Ben fiesta73 bende senin gibi sanal ortamda tanındığım kullanıcı adım la burada seni kutlamak isterdim ama ne yazıkki benden kaynaklanmayan ve seninde bildiğin nedenlerden ötürü başka bir kullanıcı adıyla girmek zorunda kaldım. Tekrar senin şahsında süpersatforumun birinci yaşını tüm içtenliğimle kutlar daha nice yaş günlerinde sevdiklerinlle artan bir şekilde kutlaman temennisiyle saygılarımı sunarım.
    dilek ve temenilerine teşekür ederim.....
    bizi hatırladıgın için ayrıca kandiliniz mubarek olsun..
    saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cip_rekit29 Nickli Üyeden Alıntı

Dilekleriniz için teşekkurler..Birinci mesajdada yazmıştım
    Ayrıca sitemizde görev yapmış ve ayrılmış olan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkur eder ne yaşandıysa yaşansın,onlara zamanında siteye desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkur ederim
    Herkesin regaip kandili kutlu olsun :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nine yıllara
    ve bu yıllar içinde hep beraber olma dileğiyle...
    EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tebrik ederim çok dinamiksiniz çok faydanlaıyorumz bu siteden başarılarınızın devamını diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süpersatforumun 1.ci yaş dönümü herkese hayırlı olsun...Hep birlikte bu forumun 20'nci yaşını kutlamak dileğiyle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostluk arkadaşlık sevgi saygı paylaşım yardım daha ne olsun ki
    hepimizin birinci yılı kutlu olsun daha nice yıllara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu mubarek gecede regaip kandilini kutladık ve forumun dogum gununun bugun olmasıda çok tesaduf oldu .Umarım alınımızın akıyla bu mubarek gundede yolumuza devam edecez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

perde arkasından perde önünden şu foruma bir zerre katkım oldu ise ne mutlu bana, ne mutlu yararlananlara.1. yaş gününüz kutlu olsun...

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri