alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
iyi olur tabiii paþalar gibi yaþarýz :28:![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
iyi olur tabiii paþalar gibi yaþarýz :28:![]()
Nice yıllara. Doğum günün kutlu olsun "SUPERSATFORUM".
zaman ne çabuk geçiyor ben foruma üye olduğumda henüz daha 6 ayını bile doldurmamış henüz emekleyen bir bebekti. Şimdi ise daha 1. yaşında, bırakın yürümeyi koşturuyor. İnşallah hep böyle gider. Nice yıllara. İyi ki doğdun.
arkadaþlar süpersata üye olalý 10 ay felan olmuþ bu sürede 1000 tane mesaj yazmýþýmbakalým 10 ay sonra 2000 olur mu acaba :49:
Konu Özgür Erge tarafýndan (27-07-2006 Saat 15:48 ) deðiþtirilmiþtir.
HepÝmÝze Hayirli UÐurlu Ve Bol Bol ÞÝflerle Dolu Olsun
bakarsın daha fazlada olabilir neden olmasın?
yeni yaþýnýzý kutlar.saðlýklý nice yýllara arkaþlar sitenin yapýmýnda emeði geçen bütün arkadaþlara en içten dileklerimle mutlu yýllar der size çalýþma hayatýnýzda baþarýlar dilerim.iyi çalýþmalar ustalarým.....................
forumu ayakta tutan tüm üyelerimize sonsuz teþekkürler baþarýlarýnýzýn devam etmesi dileklerimle nice mutlu yýllara
:45: Yazý ve mesajým çok deðildir ama Supersatforum u en fazla ziyaret edenlerden biriyimdir. Kaon la ilgili çok bilgiler edindim ve faydalandým.1.ci yaþýnýzý kutlar dha da büyüyerek nice senelere ulaþmanýzý dilerim. Ýyi ki varsýnýz.
Forumun ilk yaþýný kutlarým, uzun yýllar beraber olmak dileklerimizi sunarým. Saygýlar.
tum arkadaşlarımı tebrik ederim mesajlarınız için .Ayrıca alper yılmaza bir çift lafım var o dedigin şeyleri bana yapan daha çıkmadı evlenmek lazımen kolay yol
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri