Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 14/15 ÝlkÝlk ... 456789101112131415 SonSon
149 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: SUPERSATFORUM 1 CÝ YAÞINI KUTLUYOR(Herkesin forum hakkýnda düþüncelerini bekliyorum)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hepinize cok teþekkür ederiz arkadaþlar burasý sizler le bu kadar güzel oldu bu güzellik tamamen sizlerin güzelliðidir :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

NÝce Mutlu Yillara Hep Beraber

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nice yýllara bu siteyi kuranlara emeði gecen herkese sonsuz saygýlar vede selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun dostlarým. baþarýlarla dolu nice yýllara

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgilii süpersat forum yöneticileri .....
    sitenizi çok sonralarý keþfettim.gercekten çok güzel,çokta faydalandým.
    emeði gecen herkese çok teþekkür ederim.
    daha nice yýllara diyorum.................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

EmeÐÝ GeÇen BÜtÜn ArkadaÞlara TeÞekkÜr EderÝm BaÞarinizin Devamini DÝlerÝm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1 ci yaþýný kutlar bundan sonraki çalýþmalarýnda baþarýlar dilerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgisayarla gerçek anlamda tanýþmam 2003 yýlýnda oldu.Forumlarý keþfetmem ise 2005 yýlýndan itibaren.Þunu itiraf etmem gerekirki gerek uydu sistemleri konusunda gerekse bilgisayar hakkýnda þu an edindiðim bilgilerin %90'ýný forumlar sayesinde öðrendim.Bazýlarýnca forumlardan elde edilen bilgilerin bedavacýlýk olduðu savunuluyor.Fakat ben buna katýlmýyorum.Forumlar her türlü konunun iþlendiði,tartýþýldýðý ve bir þeyler bilen birilerinin bildiklerini baþkalarýyla paylaþtýðý bir nevi elektronik okullar diye düþünüyorum.Paylaþýmcý arkadaþlar özverili þekilde elindekileri herkesle paylaþýyor öðretici oluyorlar.Kýsýtlý imkanlarý olan kiþilerde bu sayede en hesaplý ve en kýsa yoldan kendilerini geliþtirme imkaný buluyorlar.Bu yüzden forumlar günümüz þartlarýnda çok önemli bir görev üstleniyorlar.Bu sebeple baþta Supersat Foruma emeði geçen bütün arkadaþlara olmak üzere düzgün ve seviyeli forumculuk yapan bütün arkadaþlara teþekkür ediyorum.Supersat Forumun 1. yaþ gününü kutluyor daha nice senelere hep beraber diyorum.Yaþasýn forumlar,yaþasýn Supersat Forum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saygý deðer kardeþlerim yaþ gününüz kutlu olsun.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1. Yaþýnýzý Kutluyorum

Arkadaþlar daha öncelri bazý forumlarda bu konularla ilgileniyordum tesadüfen rastladým ve üye oldum inanýn site harika takip ediyorum ilk haber burda çýkýyor.Bu çalýþmalarýnýzdan dolayý site yöneticilerini ve katkýda bulunan bütün üyeleri kutluyorum. emeði geçen tüm dostlarýn ellerine saðlýk

Nice Yýllara HepBeraber

Sayfa 14/15 ÝlkÝlk ... 456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri