REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Monoton (sıradan) bir hayat...derkeennn...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Monoton (sıradan) bir hayat...derkeennn...

çocukluk yıllarımı düşündükçe içimi büyük bir mutluluk kaplar...çok güzel bir çocukluk yaşadım diyebilirim...yamalı pantolonumu sönükte olsa iyi hatırlarım...hemde kırmızı renkte idi. (o zamanlar yırtıldığında elbiseye yama yapılırdı.atılmazdı...şayet yırtık büyükse şort oluverirdi...) annemin rengarenk ördüğü yeleğimide... birde yorganım vardı üzerinde kedi resimleri olan...yağmurlu havalarda dışarıya çıkmamışsam akşama kadar kedilerle konuşurmuşum...konu komşularıda hatırlıyorum...hatta bazı hayatta olanlarla hala görüşürüz...ailem gibidirler... (allah uzun ömürler versin hepsine) yedikulede doğup büyüdüm...yedikulenin yerlilerini iyi tanırım. 10-15 yıl önce taşınanları pek tanımam...

derken askere gidişimi ve gelişimi. enteresandır askerden geldikten sonraki 20 li yaşlarımı hiç hatırlamıyorum...(20-28 arası)nasıl geçti habersiz desem yeridir...o kadarmı hızlı geçer hayret...
    son 10 yıldır hayatımda evlilik dışında önemli hiç bir değişiklik olmadı. evleneli 7 yıl oldu. arada bir işsiz kaldım. tekrar bir işe başladım.
    sabah işe gittim. akşam eve geldim. hafta sonları izinliyim...

cuma akşamları annemlere gideriz...fix tir değişmez...buna ablam ve kardeşimde iştirak eder, beraber olmak büyük farklılık...hoşuma gider cuma akşamları...

hafta sonu cumartesi akraba ziyareti olur genelde yada bazen sıkıla mıkıla çıkılıp dolaşılır, şayet iç işleri bakanı baskın çıkmışsa...yoksa evde yatışa geçiş başlar..pazar günü bir yere çıkmam..yatışa devam... en sevdiğim yatıştır. bıkmadan 1 hafta yatarım herhalde. trafikten çok sıkıldım.şehir kalabalığından, gürültüsünden, havasından, işinden...illallah dedim artık. emekli olunca bir dakika durmayacağım istanbulda...

evlendiğim zaman hayatım biraz değişti. çok değil. renklendimi ne? farklı akrabalar edindik...tanımadığım insanlarla akraba kardeş olduk. huyunu suyunu aldık...eee birazda biz verdik. derken buda sıradanlaştı.

hanımla iyi anlaşırız...allah bozmasın severiz birbirimizi...çok istememize rağmen çocuğumuz olmadı. artık bu yaştan sonrada istemem derken, çocuk yola çıktı. 8 aylık. 1 ay sonra doğacak kısmet ise... şimdi bile içimde pek bir heyecan yok...yolcu geldikten sonra göreceğiz bakalım acaba eskisi gibi monotonmu olacak yoksa hayatımızı değiştirecekmi?

selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce tebrikler diyim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat olsun hayatın değişmesine gelince evet çook değişecek kesinlikle değişecek uykusuz geceler başlayacak (bebek ağlaması) ama üstadım tadını çıkar küçükken çok farklı oluyolar benimki 22 yaşına geldi şimdi ona yeterli zamanı ayıramadğımı düşünüyorm keşke daha fazla birlikte zaman geçirseymişim diyorum evlat sevgisi bambaşka tadını çıkar doya doya yaşa tekrar hayırlısı olsun ... Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önce tebrikler diyim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat olsun hayatın değişmesine gelince evet çook değişecek kesinlikle değişecek uykusuz geceler başlayacak (bebek ağlaması) ama üstadım tadını çıkar küçükken çok farklı oluyolar benimki 22 yaşına geldi şimdi ona yeterli zamanı ayıramadğımı düşünüyorm keşke daha fazla birlikte zaman geçirseymişim diyorum evlat sevgisi bambaşka tadını çıkar doya doya yaşa tekrar hayırlısı olsun ... Saygılar..
    çok teşekkürler...allah razı olsun...zaman konusundaki uyarını dikkate almaya çalışacağım...
    selametle kalınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrik ederim Osman hocam ALLAH analı babalı büyütsün.Hayırlı bir evlat olur inşaallah ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah hele bir doğsun bak hayatınız komple değişecek bu günleride arayacaksın ilk seneler uğraşmaktan canın çıkacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl değişmesinki Sana muhtaç sana özlem duyan biri hayatına girecek. Şimdiden hayırlı olsun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun üstad Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tebrik ederim Osman hocam ALLAH analı babalı büyütsün.Hayırlı bir evlat olur inşaallah ..
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah hele bir doğsun bak hayatınız komple değişecek bu günleride arayacaksın ilk seneler uğraşmaktan canın çıkacak.
    Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nasıl değişmesinki Sana muhtaç sana özlem duyan biri hayatına girecek. Şimdiden hayırlı olsun.
    Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun üstad Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah
    hepinize teşekkür ederim...allah razı olsun...hayırlısı artık..bir doğsunda göreceğiz anyayı konyayı ... selametle kalınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH hayırlı evlat nasip etsin..

birde cuma akşamları ailece toplanmak da herkesinm yapamayacağı çok güzel bir olay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri