Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İŞte İsraİl GerÇeĞİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İŞte İsraİl GerÇeĞİ

arkadaşlar şu dosyaya bakın gözlerinize inanamayacaksınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımınız ve hasssiyetiniz için teşekkürler

Alıntı salih333 Nickli Üyeden Alıntı
    COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI!
    Coca cola yine devrede!!.
    Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca-Cola, sanki Amerikanın en çok vergi veren, Amerika'yı giriştiği tüm terör olaylarında destekleyen, Irak'ta, Afganistan'da, Filistin'de ve dünyanın heryerinde masumlara yönelik saldırıların mali destekçisi değilmiş gibi,
    Asla Unutma!
    ASLA UNUTMA!!!

Her Coca Cola Alışınızda,
    Her Mac Donald's'a girişinizde,
    Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,
    Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda
    Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın!
    Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın!!!
    Bu Maili mümkün oldugunca tüm dostlarınıza Yaygınlaştırın!...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Katillere dur diyebilmek, onların ellerini kollarını bağlayabilmek, onları cezalandırabilmek, evet bunu okadar çok isteyen varki bu dünyada ama güç onların elinde değil malesef zalimlerin(Yahudi Lobileri) elinde, zalimlarin oyuncağı ve yalakalarında müslüman olduğu halde buna göz yuman bana dokunmayan YILAN bin yaşasın tipinde davranan ürdün,mısır,sudiarabistan ve diğer arap ülkelerinde.
    Ama gün gelecek Allah onların cezasın elbet verecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an tv lerde israilin lübnan a yaptıklarını izledikçe o kadar sinir oluyorum ki anlatamam!!!! insanlar bu kadar mı duyarsızlaştı ALLAH ım yaa bu ne zulümdür yaaa adamlar çıkıyor dünyada istediği ülkeye giriyor saldırıyor istediğini yapıyor ve TÜM DÜNYA ülkeleri sadece seyretmekle yetiniyor bu kadar da olmaz gerçekten,
    bizler OSMANLININ torunlarımıyız acaba diye düşünüyorum acaba atalarımız olsaydı bu yapılan zulümleri bu kadar duyarsızlıkla seyreder miydi?? yoksa canı pahasına da olsa bu zulmü durdurmaya çalışırdı bilmiyorum:'!!!!??????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah senden benden daha sefkatli merhametli ..onlara vakit verildi

Bizim yerimiz Cennet Dünya Degil...Amma onlar icin Cetin azab var ve ebedi..Sonu olmayan cikmak yok ..Herseyin güzelini O Allah (c.c)bilir..Bizler
    sadece Dua ve yardim edelim

Inanin isterse Allahim ordulari melekler yerle bir eder kafirleri amma onlarida Rabbim yaratti onlarin yeri ve cenneti burasi (Dünya) mühlet verildi

Müslümanlar Allahin yasak ettigini yapiyorlar haramlar isleniyor.haramlar helal deniyor.. Zina Fuhus ve daha nice Günahlar isleniyor...gerisini sizler düsünün
    bende dahil...OSMANLI nerde Haince Suudlar (Vehhabiler) tuzaklarla ingilizlerle
    ortak is yapip OSMANLI devletini yiktilar... Daha neler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    paylaşımınız ve hasssiyetiniz için teşekkürler
    TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BU RAYA BİR MSJ YAZMAK BİLE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE VERİLEN DESTEĞİ ORTAYA KOYMAKTADIR
    FAKAT BEN COCACOLAY LA İLGİLİ HABERİ DAHA ÖNCE VERMİŞTİM FAKAT FORUM ADMİNLERİMİZDEN ERTEX74 TARAFINDAN EDİTLENMİŞTİR
    NEDENİ İSE MARKA KARALAMAYA YÖNELİK DİYE
    BİR MÜSLÜMAN BUNU YAPARMI SAYIN ADMİNİM SİZDEN ÖZÜRDİLİYEREK SORUYORUM COCACOLA DENEN MARKA MÜSLÜMAN KANI AKITIYOSA
    BİZE NE BU MARKADAN FİLİSTİNDE ÖLEN ÇOCUKLARIN KANINA GİREN COCACOLA
    MARKASINI BEN KARALIYORUM VE BU MARKA KOLA İÇMİYORUM ÇÜNKİ BİLİYORUM Kİ İÇTİĞİM HER COCACOLA BİR MÜSLÜMANIN KANINI AKTMAKTADIR
    SAYIN ERTEX74 ADMİNİM UMARIM BU MSJ MI DA EDİTLEYEREK
    MARKA KARALIYOSUN DİYE İSRAİL DENEN DEVLETE YARDIMCI OLMASSINIZ
    SAYGILAR SUNARIM
    SAYIN ERTEX 74 ADMİNİM BELKİ BENİ BU MSJ IM DAN DOLAYI BANLIYACAKSINIZ
    AMA YUKARI LİNKTE VERDİĞİM DOSYAYI İNCELEDİĞİNİZDE GÖRECEKSİNİZ Kİ
    COCACOLA NELER YAPIYOR
    SAYGILAR SUNARIM HERKESE.......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

COCALOYLALA İLGİLİ HABERİ YUKARIDAKİ LİNKTE VERMİŞTİM BAKABİLİRSİNİZ
    SAYIN ADMİNİM ERTEX74 TARAFINDAN EDİTLENİP KARŞLIĞINDA BANA
    VERDİĞİ CAVAPTIR
    YUKARIDAKİ LİNKTEDİR
    SAYGILAR SUNARIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah razı olsun kardeşim.Verdiğin linkdeki ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) dosyayı bence tüm müslümanlara iletmek lazım.Arkadaşlar...lütfen maillerinizne ekli dosya ile arkadaşlarınıza yollayın.Kimse abd malı kullanmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

salih333
    gardesim yahudilerin yapmadigi is yok ki..
    hemen hep yiyecegimiz gidalarda onlarin isi var ......coca birak..nestle birak..
    okadar üretim ile calisiyorlar ki ne yiyecegin yada ne giyecegin sasirirsin..giyimde bile onlarin eli var... saysam alkin durur.. avrupadaki gidalar ve yiyecekler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hitler bile bu yahudilerin kökünü kurutamadı bu katliamı yapanların yaptıranların bu na göz yuman ABD nin taaaaaaaaaaa ALLAH BEASINI VERSİN

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri