paylaşımınız ve hasssiyetiniz için teşekkürler![]()
salih333 Nickli Üyeden Alıntı
Katillere dur diyebilmek, onların ellerini kollarını bağlayabilmek, onları cezalandırabilmek, evet bunu okadar çok isteyen varki bu dünyada ama güç onların elinde değil malesef zalimlerin(Yahudi Lobileri) elinde, zalimlarin oyuncağı ve yalakalarında müslüman olduğu halde buna göz yuman bana dokunmayan YILAN bin yaşasın tipinde davranan ürdün,mısır,sudiarabistan ve diğer arap ülkelerinde.
Ama gün gelecek Allah onların cezasın elbet verecek.
şu an tv lerde israilin lübnan a yaptıklarını izledikçe o kadar sinir oluyorum ki anlatamam!!!! insanlar bu kadar mı duyarsızlaştı ALLAH ım yaa bu ne zulümdür yaaa adamlar çıkıyor dünyada istediği ülkeye giriyor saldırıyor istediğini yapıyor ve TÜM DÜNYA ülkeleri sadece seyretmekle yetiniyor bu kadar da olmaz gerçekten,
bizler OSMANLININ torunlarımıyız acaba diye düşünüyorum acaba atalarımız olsaydı bu yapılan zulümleri bu kadar duyarsızlıkla seyreder miydi?? yoksa canı pahasına da olsa bu zulmü durdurmaya çalışırdı bilmiyorum:'!!!!??????
Allah senden benden daha sefkatli merhametli ..onlara vakit verildi
Bizim yerimiz Cennet Dünya Degil...Amma onlar icin Cetin azab var ve ebedi..Sonu olmayan cikmak yok ..Herseyin güzelini O Allah (c.c)bilir..Bizler
sadece Dua ve yardim edelim
Inanin isterse Allahim ordulari melekler yerle bir eder kafirleri amma onlarida Rabbim yaratti onlarin yeri ve cenneti burasi (Dünya) mühlet verildi
Müslümanlar Allahin yasak ettigini yapiyorlar haramlar isleniyor.haramlar helal deniyor.. Zina Fuhus ve daha nice Günahlar isleniyor...gerisini sizler düsünün
bende dahil...OSMANLI nerde Haince Suudlar (Vehhabiler) tuzaklarla ingilizlerle
ortak is yapip OSMANLI devletini yiktilar... Daha neler
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BU RAYA BİR MSJ YAZMAK BİLE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE VERİLEN DESTEĞİ ORTAYA KOYMAKTADIRmehmet Nickli Üyeden Alıntı
FAKAT BEN COCACOLAY LA İLGİLİ HABERİ DAHA ÖNCE VERMİŞTİM FAKAT FORUM ADMİNLERİMİZDEN ERTEX74 TARAFINDAN EDİTLENMİŞTİR
NEDENİ İSE MARKA KARALAMAYA YÖNELİK DİYE
BİR MÜSLÜMAN BUNU YAPARMI SAYIN ADMİNİM SİZDEN ÖZÜRDİLİYEREK SORUYORUM COCACOLA DENEN MARKA MÜSLÜMAN KANI AKITIYOSA
BİZE NE BU MARKADAN FİLİSTİNDE ÖLEN ÇOCUKLARIN KANINA GİREN COCACOLA
MARKASINI BEN KARALIYORUM VE BU MARKA KOLA İÇMİYORUM ÇÜNKİ BİLİYORUM Kİ İÇTİĞİM HER COCACOLA BİR MÜSLÜMANIN KANINI AKTMAKTADIR
SAYIN ERTEX74 ADMİNİM UMARIM BU MSJ MI DA EDİTLEYEREK
MARKA KARALIYOSUN DİYE İSRAİL DENEN DEVLETE YARDIMCI OLMASSINIZ
SAYGILAR SUNARIM
SAYIN ERTEX 74 ADMİNİM BELKİ BENİ BU MSJ IM DAN DOLAYI BANLIYACAKSINIZ
AMA YUKARI LİNKTE VERDİĞİM DOSYAYI İNCELEDİĞİNİZDE GÖRECEKSİNİZ Kİ
COCACOLA NELER YAPIYOR
SAYGILAR SUNARIM HERKESE.......
salih333
gardesim yahudilerin yapmadigi is yok ki..
hemen hep yiyecegimiz gidalarda onlarin isi var ......coca birak..nestle birak..
okadar üretim ile calisiyorlar ki ne yiyecegin yada ne giyecegin sasirirsin..giyimde bile onlarin eli var... saysam alkin durur.. avrupadaki gidalar ve yiyecekler...
hitler bile bu yahudilerin kökünü kurutamadı bu katliamı yapanların yaptıranların bu na göz yuman ABD nin taaaaaaaaaaa ALLAH BEASINI VERSİN
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri