REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ***c A F E A S L A N ***

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    Sen çok yalan söylemeye başladın... :stop2: Benim tepemi attırma başka forumlarda sigarayı bıraktığına dair yazdığın mesajları bulup getiririm.:yes: ona göre.
    ne yalanı ya abicim bizzat kendim bu forum silinmeden önce burada 21 aralık 2005 tarihinde yeşilaycılar cafe diye konu açtım 31 aralık gecesi ise maalesef çevrem sağolsun sigaraya tekrar başladım eğer bana 31 aralıktan sonra hangi foruma sigarayı bıraktım diye yazı yazdığımı gösterirsen kendi kendimi forum aleminden birdaha dönmemek üzere ömür boyu banlarım
    ne yapayım 20 kez denedim olmuyor bırakamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaa bırak artık şu zift gibi çayı. bir yandan zararı vr diye sigarayı bırakıyor diğer yandan çayın demini arttıtırıyorsun.
    Yok oğlum sakın bir daha fa77 ye demli çay yok. sigarayla birlikte demliçay da tarih olacak artık. hadi afiyet olsun.
    Çaylarınızı yudumlarken şu okan konusunda ne düşünüyorsunuz?. Kanımca bu ekonomik krizde kimseyi alamayacağımıza göre ben okan'ın alınışına sevindim.bize hayli faydası olacağı kanısındayım. Siz ne düşünüyorsunuz?
    öncelikle kafe hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanç versin ben yani okan gs ye faydalı olacagım hehe

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı
    öncelikle kafe hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanç versin ben yani okan gs ye faydalı olacagım hehe
    o okan bu okan mı :spying: :spying:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fa77 Nickli Üyeden Alıntı
    ne yalanı ya abicim bizzat kendim bu forum silinmeden önce burada 21 aralık 2005 tarihinde yeşilaycılar cafe diye konu açtım 31 aralık gecesi ise maalesef çevrem sağolsun sigaraya tekrar başladım eğer bana 31 aralıktan sonra hangi foruma sigarayı bıraktım diye yazı yazdığımı gösterirsen kendi kendimi forum aleminden birdaha dönmemek üzere ömür boyu banlarım
    ne yapayım 20 kez denedim olmuyor bırakamıyorum
    Bana hikaye anlatma. 31 ocak gecesi sigaraya tekrar başlamış. aynı gece yanımda millet fosur fosur sigara içip kadehini kaldırarak sağlığınıza dediği zaman bende mukabelede bulunarak kadehimi sigarasız bir yeni yıla girişimin şerefine kaldırıyordum.
    Hele senin gözünün önünde, herkesin sahip olmak için dünyaları verebileceği bir "fatih'in" varken sigarayı bırakma nedeni olarak. Sen bıraktığın sigaraya geri dönüyorsun. Git allahını seversen ya... Senin yaptığın akıllı adam işi değil. Sana yeni bir öneride bulunacağım sigara paketinin üzerine fatihin resmini yapıştır. bakalım o zaman sigarayı yakabilecekmisin? Kal sağlıcakla diyeceğim ama sigarayla nereye kadar sağlıklı kalınırsa...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana hikaye anlatma. 31 ocak gecesi sigaraya tekrar başlamış. aynı gece yanımda millet fosur fosur sigara içip kadehini kaldırarak sağlığınıza dediği zaman bende mukabelede bulunarak kadehimi sigarasız bir yeni yıla girişimin şerefine kaldırıyordum.
    Hele senin gözünün önünde, herkesin sahip olmak için dünyaları verebileceği bir "fatih'in" varken sigarayı bırakma nedeni olarak. Sen bıraktığın sigaraya geri dönüyorsun. Git allahını seversen ya... Senin yaptığın akıllı adam işi değil. Sana yeni bir öneride bulunacağım sigara paketinin üzerine fatihin resmini yapıştır. bakalım o zaman sigarayı yakabilecekmisin? Kal sağlıcakla diyeceğim ama sigarayla nereye kadar sağlıklı kalınırsa...
    bir kadeh içki 100 paket sigaraya bedeldir benden sana acizane bu bilgiyi vereyim babacım en azından ben sağlığına diyerek kadeh kaldırmıyorum
    sigara konusuna gelince sen bırakmışsın mükkemmel bişi bu ama ben 1 sene içmedim 9 ay içmedim 3 ay içmedim 1 ay içmedim 1 hafta içmedim 3 gün içmedim 5 gün içmedim içmedim de içmedim ama olmuyor ben onu bıraksamda o beni bırakmıyor fatih konusuna gelince o babasını sigara içerken kesinlikle göremiyecek hatta kokusundan bile nefret edecek buda benim babalık vazifem :gift:
    seni seviyorum babacım kal sağlıcakla:rotate1:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senin galatasaraya olan katkını bilemem ama bu foruma yaptığın katkının yarısı kadar katkıyı okan koç galatasaraya yapsın biz şampiyon oluruz. tabii diğerleride ilk yarıdaki gibi yüreklerini sahaya yansıtırlarsa. sen bu foruma çok lazımsın.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya sabahtan beri çay veren yok oğlum getir şurdan bi su baride üstüne bi bardak su içelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee cafemiz büyüdü ben bi acılı adana alayım artık yemek çeşitlerimiz de mevcuttur yalnız herzamanki üstümde para yok hesabı fiesta abinin hesabına yazın o bana kızmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee cafemiz büyüdü ben bi acılı adana alayım artık yemek çeşitlerimiz de mevcuttur yalnız herzamanki üstümde para yok hesabı fiesta abinin hesabına yazın o bana kızmaz
    Fiesta abiniz azıcık benim de gerçek ortamda abim olur. benide buraya o üye yapmıştı. dün bana telefon etti siteye gir yeni yazılımlar verildi diye önce giremedim üyeliğim silinmiş fakat sonra yeniden üye oldum ve girdim bir de baktım fiesta54 banlanmış. kendisiyle konuştşm ama sadece gülüyor. ne diyeyim o gülüyorsa bende gülerim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musti57 Nickli Üyeden Alıntı
    Fiesta abiniz azıcık benim de gerçek ortamda abim olur. benide buraya o üye yapmıştı. dün bana telefon etti siteye gir yeni yazılımlar verildi diye önce giremedim üyeliğim silinmiş fakat sonra yeniden üye oldum ve girdim bir de baktım fiesta54 banlanmış. kendisiyle konuştşm ama sadece gülüyor. ne diyeyim o gülüyorsa bende gülerim.
    kim banlanmış banlanan kimse yok yaw sen bi çay içte için ısınsın arkadaşım :gift:
    sevgiler.....

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri