öncelikle kafe hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanç versin ben yani okan gs ye faydalı olacagım hehefiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
öncelikle kafe hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanç versin ben yani okan gs ye faydalı olacagım hehefiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
o okan bu okan mı :spying:okinava Nickli Üyeden Alıntı
:spying:
Senin galatasaraya olan katkını bilemem ama bu foruma yaptığın katkının yarısı kadar katkıyı okan koç galatasaraya yapsın biz şampiyon oluruz. tabii diğerleride ilk yarıdaki gibi yüreklerini sahaya yansıtırlarsa. sen bu foruma çok lazımsın.okinava Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
selamun aleyküm cafe milletinin milletinin insanları
tüm bardaklar dolsuuuun![]()
ya sabahtan beri çay veren yok oğlum getir şurdan bi su baride üstüne bi bardak su içelim![]()
eee cafemiz büyüdü ben bi acılı adana alayım artık yemek çeşitlerimiz de mevcuttur yalnız herzamanki üstümde para yok hesabı fiesta abinin hesabına yazın o bana kızmaz![]()
Fiesta abiniz azıcık benim de gerçek ortamda abim olur. benide buraya o üye yapmıştı. dün bana telefon etti siteye gir yeni yazılımlar verildi diye önce giremedim üyeliğim silinmiş fakat sonra yeniden üye oldum ve girdim bir de baktım fiesta54 banlanmış. kendisiyle konuştşm ama sadece gülüyor. ne diyeyim o gülüyorsa bende gülerim.okinava Nickli Üyeden Alıntı
![]()
kim banlanmış banlanan kimse yok yaw sen bi çay içte için ısınsın arkadaşım :gift:musti57 Nickli Üyeden Alıntı
sevgiler.....
faa77 arkadaşım bence sen bir cay iç hehheeefa77 Nickli Üyeden Alıntı
nassı yani ya banned member yazmıyoralperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri